Видеоклип в социалните мрежи стана причина за разследване на руските

...
Видеоклип в социалните мрежи стана причина за разследване на руските
Коментари Харесай

Руските власти разследват кой е боядисал полярна мечка с черен спрей

Видеоклип в обществените мрежи стана причина за следствие на съветските управляващи кой е направил необикновен вандалски акт – на него се вижда полярна мечка, на чието тяло с черен спрей е изписано Т-34, написа Би Би Си.

Клипът е споделен във „ Facebook “ от природозащитника Сергей Каври. Той го е разкрил в затворена група на хора от Чукотка и е алармирал и управляващите.

На видеото ясно се вижда полярен мечок, който се разхожда в дива среда, само че на гърба му има изписано Т-34 – модел танк от Втората международна война, изиграл решаваща роля за успеха на Съветския съюз над Нацистка Германия.

„ Нямам визия тъкмо къде е снимано видеото, нито дали в действителност се има поради този модел танк, само че това е някаква изкривена и обидна визия за историята ни “, разяснява Каври.
Изгладняла полярна мечка бе видяна в съветски град (ВИДЕО) Промените в климата оказват въздействие върху местообитанията им и ги принуждават да се доближават до хората в търсене на храна
Експерти по диви животни са безапелационни, че освен боята е нездравословна за козината на дивата мечка, а нарушава способността й да ловува. С противоположен надпис върху нея тя не може да се слива с околната среда и да се крие при лов.

Учен от „ Института за биологични проблеми на Севера “ разяснява, че е доста малко евентуално мечката да е била в схващане, когато е вандализирана. „ Надписът е с равни букви с идентична величина “, добавя Анатоли Кончев. По думите му преди известно време в района Новая Земля в Русия екип от експерти са упоили няколко полярни мечки, които стигнали прекомерно покрай обитаеми региони.
Как наподобява световното стопляне (СНИМКА) Телевизионен екип снима умираща от апетит полярна мечка
По случая е почнало следствие, като следва да бъде открит произходът на видеоклипа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР