Видеографът Евгени Панев ще представи своя видеоизложба на Празника на

...
Видеографът Евгени Панев ще представи своя видеоизложба на Празника на
Коментари Харесай

Истории за любов в кадри - изложба на фотограф, работил с Мария Бакалова

Видеографът Евгени Панев ще показа своя видеоизложба на Празника на влюбените - 14 февруари, в Димитровград в съавторски план с фотографа Иван Златев, наименуван " Истории за обич в фрагменти ".
Заради професионализма и гения си Евгени е зает за работа в няколко американски продукции и известни български сериали, работил с огромни имена в международното кино, измежду които и това на Мария Бакалова - първата българка с номинация за " Златен глобус ". Димитровградчанинът избира за своята дебютна галерия точно родния град, с които макар многочислените си задължения продължава да е мощно обвързван. Евгени споделя, че професионализмът е в умеенето камерата да взаимодейства внимателно с хората и да улавя прочувствения им заряд.
 Истории за обич в фрагменти в Димитровград Истории за обич в фрагменти в Димитровград
Празникът на любовта – 14 февруари в Димитровград ще бъде маркиран със взаимен авторски план на двама от най-талантливите фо...
Замисълът на двамата създатели е да покажат магията на любовта в фрагментите си.
Проектът ще може да се види от 12:00 часа пред постройката на общината. Кадрите, които създателите ще споделят с публиката, ще разкрият уникалността на мига и умеенето той да бъде уловен и запечатан по най-брилянтния метод от обектива. В неделя (14 февруари) на площада в Димитровград всяка влюбена двойка ще може да запечата моментната си щастлива страст в специфичното намерено фото студио. За всички участници ще има лотария, огромната премия, в която е професионална ФОТО и ВИДЕО СЕСИЯ, а за бъдещи младоженци премиите ще бъдат не по-малко искусителни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР