Видео с медицински лица в предпазни костюми, които сканират пътници

...
Видео с медицински лица в предпазни костюми, които сканират пътници
Коментари Харесай

Стряскащо ВИДЕО! Лекари с предпазни костюми търсят мистериозния вирус-убиец на самолети

Видео с медицински лица в защитни костюми, които сканират пасажери в аероплан за признаци на мистериозния гибелен вирус, който се популяризира в Китай, беше споделено в мрежата.

Така се ускоряват опасенията, че епидемията към този момент стига международен мащаб, оповестява „ Бизнес инсайдър “.

Китайските управляващи твърдят, че вършат всичко по силите си, с цел да овладеят разпространяването на 2019-nCoV, прочут също и като „ вируса Вухан “, кръстен на името на града, откъдето потегля болестта.

Видеоклипът демонстрира минимум две медицински лица в цялостна защитна екипировка, които се намират в самолета и ревизират температурата на всеки пасажер на борда.

passengers screened for coronavirus symptoms on a domestic flight out of Wuhan pic.twitter.com/ytUbVzpYRZ
— David Paulk 波大卫 (@davidpaulk) January 20, 2020

Кадрите са оповестени в Туитър от Дейвид Полк – публицист от Шанхай. Полетът е бил вътрешен и тръгвал от Вухан.

Държавна новинарска организация пусна сходни фрагменти на 12 януари, където трима медици ревизираха температурите на полет на Air China от Вухан за Макао.

Според дамата, изпратила клипа, медиците проверявали температурата на челата и в ушите на пасажерите повече от 10 минути и най-после установили, че на самолета не му е разрешено да излети.

Междувременно английски екскурзиант, който се бори за живота си в Тайланд, може да се окаже първият европеец, инфектиран с рисковия ковид.

32-годишният Аш Шорли е в сериозно положение в болница в Пукет с зараза на белите дробове. Той се е разболял до момента в който бил на остров Ко Фи Фи, оповестява „ Дейли Мейл “.

Шорли е бил превозен със профилиран хидроплан, защото дробовете му отказали и той не можел да издържи пътешестване на огромна височина.

Лекарите разриват, че признаците му съответстват с тези на китайския ковид, само че диагнозата към момента не е доказана. Британецът е в болница от месец.

Днес и Южна Корея записва разболял се от вируса Вухан. Така тя стана третата страна, отвън Китай, наранена от заболяването, след Тайланд и Япония.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР