Видео на змия, уловила плячка на Моста на влюбените в

...
Видео на змия, уловила плячка на Моста на влюбените в
Коментари Харесай

Змия, уловила плячка, изплаши до смърт жителите на Благоевград

Видео на змия, уловила плячка на Моста на влюбените в центъра Благоевград се появи в обществените мрежи и съществено разтревожи жителите на града. В общината е получен сигнал и за влечуго, видяно в региона на Младежкия дом, оповестява Българска национална телевизия.

"Вече сме почнали организация по това околните дни да бъдат третирани зелените площи, най-посещаваните, и в това число и междублоковите пространства с репелент, който ще отблъсне влечугите и те няма да основават известно време проблем ", разяснява Диана Стефанова, еколог на община Благоевград.

Въпреки че към момента не са срещали змии тази година, жителите на квартал "Ален мак " в Благоевград също са обезпокоени, че неокосената трева сред блоковете и към детските площадки е съвършен дом за влечугите.

От общинската компания по непорочност и озеленяване споделиха, че сега тревните площи из целия град се косят по график. За по-бърза обработка на парковете и междублоковите пространства ще бъдат образувани спомагателни работни екипи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР