"Видабаскет" победи като домакин в зала "Фестивална" "Шампион" София с

...
"Видабаскет" победи като домакин в зала "Фестивална" "Шампион" София с
Коментари Харесай

Видабаскет завърши годината с победа над Шампион

"Видабаскет " победи като хазаин в зала "Фестивална " "Шампион " София с 92:79 точки (25:20; 26:20; 20:23; 21:16) в среща от последния 10-и есенен кръг на шампионата на мъжката "А " баскетболна група в Регион "Запад ".
Гостите от София влязоха по-добре в мача и поведоха в резултата през първата четвърт. Видинчани съумяха да изравнят (17:17) 2.33 минути преди края на частта и да вземат преднина след значими кошове на Теодор Николов. Въпреки опитите на "Шампион " да редуцира разликата и още веднъж да вземе водачеството, "Видабаскет " съумя да запази удобен задатък до края на срещата. Това бе първа победа за момчетата на старши треньора Николай Колев в сегашния шампионат. Видинчани играят единствено с локални момчета.
Теодор Николов бе над всички в тази среща и приключи с 37 точки и 8 битки. Теодор Киров се завърна след травма с 20 точки. Калоян Петров добави 13 точки и записа 8 асистенции.
За гостите от "Шампион " Хасан Чауш бе най-резултатен с 18 точки, Николай Петков и Стоян Кайнаров приключиха с по 16 точки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР