Victoria`s Secret, някога известни със своята хипер женствена амазонска естетика, ...

Victoria`s Secret, някога известни със своята хипер женствена амазонска естетика,

Victoria's Secret качи на борда първия в историята си мъжки модел

Victoria`s Secret, в миналото известни със своята хипер женствена амазонска хармония, нае първия мъжки модел за марката.

Звездата от сериала на Netflix Never Have I Ever - Дарън Барнет стана първата звезда от мъжки пол, която театралничи на марката долни дрехи. Актьорът оглавява своя линия, ориентирана към по-младите клиенти на Victoria`s Secret.

Той ще промотира многообразие от унисекс спортни дрехи, подобаващи и за двата пола. В предложенията са включени спортни панталони, ежедневни тениски и дрехи за тренировки.

Новата акция ще разпространява и смисъла на постоянното психологично здраве, споделят от компанията за долни дрехи.

" Знам какво е възприятието да не се вписваш и какъв брой значимо е да намериш място, където да се чувстваш подсилен и признат подобен, какъвто си ", споделя по този мотив Барнет.

Ангажирането на артиста и полемиката за стабилната душeвност е единствено част от напъните на Victoria " s Secret да се ребрандира, откакто бяха упрекнати в слагането на недостижими стандарти за хубост, които въздействат отрицателно върху самочувствието на младежите.

През последните няколко години марката смъкна от ефир емблематичното си фешън шоу и разнообрази състава си от " ангели ", добавяйки plus size модели, транссексуални и модел със Синдром на Даун.

Компанията разгласи и че е преструктурирала борда си, по този начин че 86% от тях да са дами, а 46% от тях да са представители на расовите малцинства.

" Това е единствено една крачка към голямата работа, която ни следва. Гледаме по-широко на света, знаем къде се намираме в този момент и накъде сме се запътили за в бъдеще ", споделя още от Victoria`s Secret.

Източник: webcafe.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg