digital.bgВодещите платформи за смартфоните предлагат разнообразни възможности за избор на

...
digital.bgВодещите платформи за смартфоните предлагат разнообразни възможности за избор на
Коментари Харесай

Viber представиха нови функции

digital.bg

Водещите платформи за смарт телефоните оферират разнородни благоприятни условия за избор на приложения за връзка. Това ускорява конкуренцията и кара разработчиците непрекъснато да актуализират своите заглавия, с цел да ги създадат по-полезни за потребителите. Създателите на Viber вече популяризират нов ъпдейт, който предлага интеграцията на няколко забавни функционалности, които ще улеснят връзката в приложението.

 



 

Първата от тях разрешава бързо да отговаряте на известие като плъзнете пръстта си в долната част. Това прилича идентична алтернатива в конкурентната платформа WhatsApp. На пръв взор това може да ви наподобява минимално усъвършенстване, само че ще ви спести скъпо време, до момента в който споделяте от смартфоните. Успоредно с това към този момент ще виждате и статус на другите чат сесии и диалози в менюто, съобщи AndroidPolice.

 



 

Taка ще виждате дали съощението ви е изпратено и получени, само че също дали събеседника ви написа сега отговор. Viber ще демонстрират и какъв тъкмо файл получавате в чата, като фотография, видео или стикер. Новият ъпдейт също по този начин улеснява отркиването на общи групи с даден консуматор, като тези данни ще са забележими непосредствено от профила им. Предвидена е и алтернатива да заключите даден чат с ключова дума, с цел да скриете известията от други хора.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР