Входовете на Националния стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени днес

...
Входовете на Националния стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени днес
Коментари Харесай

Повече от 1000 полицаи ще охраняват финала за Купата на България

Входовете на Националния стадион „ Васил Левски “ ще бъдат отворени през днешния ден в 17:30 ч., с цел да одобряват феновете на финала за Купата на България по футбол сред тимовете на Арда и ЦСКА. Това оповестиха от Национална спортна база ЕАД, в чиито активи е оборудването. Срещата е с начален час 19:30 часа.

С оглед на съблюдаване на противоепидемичните ограничения ще бъдат отворени 14 входа. На финала ще бъдат позволени до 20 000 фенове, което е 50% от потенциала на стадиона. Привържениците на Арда ще бъдат настанени в секторите „ А “ и „ Б “, а тези на ЦСКА във „ В “ и „ Г “.

Повече от 1000 служители на реда ще охраняват мача, като всички фенове ще бъдат подробно претърсени за предмети, които могат да бъдат рискови и са непозволени. За сигурността на феновете ще бъдат употребявани и над 100 камери за видеонаблюдение, които са инсталирани на стадиона. Системата за видеонаблюдение на Народно събрание „ В. Левски “ е най-модерната в България и дава отговор на всички условия на ФИФА и УЕФА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР