Вграденото RGB LED осветление на гейминт бюрото добавя усещане за

...
Вграденото RGB LED осветление на гейминт бюрото добавя усещане за
Коментари Харесай

Genesis HOLM 510 RGB – бюро за взискателни геймъри


Вграденото RGB LED осветяване на гейминт бюрото прибавя чувство за жанр
(снимка: Genesis)

Геймингът стана още по-популярно занятие, откогато светът навлезе в пандемия от ковид и доста хора бяха принудени да останат за дълго в домовете си. Играят всички – от деца до възрастни, а удобството е основно за пълноценно преживяване. За това способства специфичното съоръжение за игри.

Полският бранд за гейминг външна страна Genesis разгласи – нов модел бюро, основано за взискателни геймъри. Пространственият плот е оборудван с безжично зарядно устройство, USB хъб и отдалечено LED осветяване, което основава неповторима игрална среда. Всичко това идва в комплект с практични държачи и основи.

Бюрото Genesis HOLM 510 RGB предлага обстойно работно пространство с размери 160×75 см. Производителят се е фокусирал върху висококачествено и съвременно, стилно карбоново покритие. Вграденото RGB LED осветяване също прибавя чувство за жанр.

Genesis HOLM 510 RGB предлага обстойно работно пространство с размери 160×75 см
(снимка: Genesis)

Гейминг бюрото HOLM 510 RGB идва също с дистанционно управление и многообразие от режими и резултати, тъй че всеки състезател да може да сътвори своя лична неповторима игрална станция.

Настолният плот за игри на Genesis има вградено безжично зарядно устройство, което не заема място на бюрото и разрешава бързо зареждане на устройства като смарт телефони и други. Също по този начин е очакван вграден хъб с три USB 3.0 врата за улеснение на свързаността с разнообразни аксесоари.

Управлението на кабелите е опростено, с помощта на канали и рафт под плота на масата с място за разклонител. Genesis HOLM 510 RGB е окомплектован и с държачи за слушалки и чаши, които могат да се инсталират начело или в профил на бюрото.

Под плота има рафт с място за разклонител, а в профил държачи за слушалки и чаши
(снимка: Genesis)

Бюрото е оборудвано с два разглобяеми рафта за високоговорители и LED колони с опция за монтиране на всички места. Благодарение на това решение, спомагателните аксесоари не заемат повече място.

HOLM 510 RGB ще се предлага на българския пазар на цена към 600 лева с включен Данък добавена стойност от формалния дистрибутор на Genesis у нас – PolyComp.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР