Везни За представителите на зодия Везни днешният ден ще бъде

...
Везни За представителите на зодия Везни днешният ден ще бъде
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 8 април

Везни
За представителите на зодия Везни днешният ден ще бъде извънредно прочувствен. Очакват се вести, които ще ги накарат да не помнят за всичко останало и да се концентрират единствено и само в едно съответно нещо. Възможни са парични облаги. Не е добра концепция да играят хазартни игри през днешния ден, тъй като могат да изгубят.

Скорпион
Скорпионите през днешния ден ще имат опция да проведат оня по този начин отлаган диалог, от който зависи връзката им. Ще си отговорят на не малко въпроси, свързани с любовта. Ще възнамеряват пътешестване до далечна дестинация. Звездите ги поучават през днешния ден да не влагат огромна сума пари.
Стрелец
Време е за развлечения и занимания с другари и близки хора. Не клюкарствайте и не позволявайте на различен да го прави във ваше наличие. Не е целесъобразно точно през днешния ден представителите на зодията да влизат в спорове с сътрудници и началници. Колкото по-сдържани са, толкоз по-добре за тях.

Козирог
Възможно е за Козирозите точно през днешния ден да бъде противоположен миг в тяхната връзка. Много е евентуално да изпитат ревнивост, която не е основателна. Ще се усещат раздразнителни в четвъртък и е целесъобразно да си откраднат няколко часа, в които да релаксират и да се отърсят от грижите в последно време.
 Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 8 април (Част 1) Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 8 април (Част 1)
Овен В четвъртък Овните са решили да се заемат с ново начинание. От известно време насам не се усещат задоволени от себе си. Имат...
Водолей
Днес Водолеите са решили да се потвърдят на работното си място. Възможно е да срещнат отрицание от страна на свои сътрудници и това да докара до конфликтни обстановки. В четвъртък не е целесъобразно да пазарят без мярка. Не е добра концепция да желаят пари назаем.
Риби
За Рибите днешният ден се чака да бъде не малко трогателен и прочувствен. Много е евентуално да срещнат човек, пред който да могат да разкрият проектите за бъдещето си. Не бива обаче да се доверяват на всеки срещнат, тъй като това би могло да им навреди.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР