Везни Везните ще имат изморителен и отегчителен ден. Ще им

...
Везни Везните ще имат изморителен и отегчителен ден. Ще им
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за 13 май

Везни
Везните ще имат изтощителен и досаден ден. Ще им се наложи да водят словесна борба с човек, който по този начин мощно не понасят. Не е добра концепция да изричат думи, за които по-късно ще съжаляват. Колкото по-сдържани са, толкоз по-добре за тях.

Скорпион
Скорпионите през днешния ден имат опция да завоюват една не дребна сума пари. Те ще влагат в бъдещето си и това ще ги накара да се усещат извънредно горди. Възможно е през днешния ден да се скарат с по-възрастен член от фамилията си.
Стрелец
Стрелците ще имат прочувствен и запаметяващ се ден. Те ще се опитат да избягат от проблемите, само че няма да съумеят. Не е целесъобразно през днешния ден да пътуват, както и да се захващат с нови инициативи. Време е да помислят малко повече за себе си и за отмора.
Козирог
Козирозите ще се усещат сполучливи на работното си място. В фамилията обаче ще има интриги, от които няма да могат да се отърват по този начин елементарно. Много е допустимо да се почувстват изоставени и лишени от свободата си.

 Съвет за всяка зодия за 13 май (Част 1) Съвет за всяка зодия за 13 май (Част 1)
Овен Представителите на зодията през днешния ден ще се нуждаят от малко повече схващане и поддръжка. Не е добра концепция да харчат прекалено много за пок...
Водолей
Водолеите ще имат потребен ден. Ще им върви във всичко, с което решат да се захванат. Възможни са срещи и запознанства. Днес не е целесъобразно да подписват контракти, нито да подписват покупко-продажби.
Риби
Рибите ще са отдадени на фамилията си през днешния ден. Не бива да разрешават на неприятели да се намесват в персоналните им взаимоотношения. Колкото по-предпазливи са, толкоз по-добре. Не е целесъобразно през днешния ден да влагат в покупка на огромни неща.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР