Везни Везните ще бъдат разочаровани днес. Малките неща ще ги

...
Везни Везните ще бъдат разочаровани днес. Малките неща ще ги
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за за 18 май

Везни
Везните ще бъдат разочаровани през днешния ден. Малките неща ще ги натъжават и те няма да се усещат пълноценни в компанията на половинките си. Днес ще предпочетат да прекарат по-голямата част от времето си сами, вместо това да се забавляват и да пътуват.
Скорпион
Скорпионите ще срещнат доста скоро огромната си обич. Не е изключено през днешния ден да бъдат посрещнати на работното си място с изненада. Много е допустимо сродната им душа да се окаже по-близо до тях, в сравнение с са предполагали. Крайно време е да се огледат и да я позволен в живота си.

 Дневен любовен хороскоп за за 18 май (Част 1) Дневен любовен хороскоп за за 18 май (Част 1)
Овен Овните през днешния ден няма да получават толкоз обич, колкото на тях им се желае, само че пък за сметка на това ще бъдат сантиментално настроени. Щ...
Стрелец
Стрелците през днешния ден няма да са нито на любовна, нито на сантиментална вълна. Те ще бъдат напълно фокусирани върху бизнес начинанията и това ще черпи силата им. Много е евентуално през втората половина на деня да не срещат схващане у своя сътрудник.
Козирог
Козирозите в последно време не се усещат привлекателни и за това извънредно доста способства индивида, който е до тях. Престанали са да получават похвали и желаят час по-скоро нещата да се трансформират. Липсва им самочувствие.

 Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 18 май (Част 2) Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 18 май (Част 2)
Везни Везните през днешния ден ще изпитат отчаяние. Много е евентуално човек, на който ужасно доста държат, да ги съобщи с постъпките си. Не...
Водолей
Водолеите през днешния ден ще си създадат лист с нещата, които желаят да трансформират в любовта. Звездите ги поучават да не бъдат чак толкоз сериозни, тъй като това няма да докара до нищо положително. Не е целесъобразно през днешния ден да харчат доста пари, свързани с изненади за обичания човек.
Риби
Много е евентуално през днешния ден представителите на зодия Риби да преминат през разлъка. Не бива обаче да се отчайват, тъй като най-хубавото занапред следва. Много скоро ще гледат на предишното с усмивка на разположение, а до себе си ще имат човек, на който да могат да разчитат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР