Везни Везните днес са повече фокусирани върху работата си, отколкото

...
Везни Везните днес са повече фокусирани върху работата си, отколкото
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 11 април

Везни
Везните през днешния ден са повече фокусирани върху работата си, в сравнение с върху персоналния живот и фамилията. Те ще се опитат да преглътнат горчилката и да продължат напред с високо вдигната глава. Не се усещат щастливи в любовта, само че това няма да им попречи да носят красива усмивка върху лицата си.

Скорпион
За представителите на зодията денят ще бъде обсипан с изненади и красиви мигове. Почти цялата неделя ще бъде прекарана на открито, под намерено небе. Много е евентуално да получат предложение за брак. Те ще изпитат същинското благополучие.
Стрелец
Какво повече им би трябвало на Стрелците, с изключение на човек, на който да знаят, че могат да разчитат когато и да е? Днес те ще повярват на думите на своята половинка и ще схванат, че към този момент са разкрили сродната си душа. Денят ще бъде съразмерен и изпълнен с топлота.
Козирог
В последно време Козирозите се усещат прекомерно изморени от взаимоотношенията си със своя сътрудник. Те ще се опитат да трансформират тези неща, които не могат да одобряват. От тях зависи дали опитите им ще са увенчани с триумф. Денят ще бъде спокоен.
Водолей
 Дневен любовен хороскоп за 11 април (Част 1) Дневен любовен хороскоп за 11 април (Част 1)
Овен В днешния ден Овните са решили да сложат завършек на мислите за оня човек, който заема част от сърцето им, само че не и от живота им. Те...
Водолеите през днешния ден няма да са в въодушевление за кавги, само че все пак е допустимо да попаднат в спор със своята половинка. Нужно е да бъдат малко по-сдържани от нормално, тъй че да не разрешават положителното им въодушевление да се изпари. Възможни са изненади.

Риби
За Рибите неделя ще бъде главно ден за релакс и разходки. Те са твърдо решени да отделят време за половинките си и да се насладят на споделените мигове. Възможни са непредвидени парични приходи. Не е целесъобразно да бързат да вършат недомислени оферти, свързани с любовта!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР