Везни Представителите на зодията днес са решили да прекарат по

...
Везни Представителите на зодията днес са решили да прекарат по
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 15 май

Везни
Представителите на зодията през днешния ден са решили да прекарат по – огромната част от деня разхождайки се с другари и обичани хора. Те обаче няма по какъв начин да не усетят неналичието на пристрастеност и страст в живота си. Не се усещат задоволително обичани и това ги подтиква към ревнивост. Причини за сходна демонстрация обаче няма.
Скорпион
Днес е превъзходен ден за смяна в любовния живот. Необвързаните Скорпиони могат да се впуснат в търсене на огромната обич. Възможно е да срещнат подобаващия човек по време на пътешестване. Не е целесъобразно обаче още на първата среща да разкриват всичко за себе си.

Стрелец
Стрелците имат потребност да паузират връзките с половинките си. Напоследък не се усещат задоволително мечтани и обичани. Възможно е това да се дължи на дългогодишна връзка и рутината, в която се намират и двамата сътрудници. Добра концепция е да опитат да разнообразят връзката си.
Козирог
Козирозите се усещат обичани от половинките си. В домовете им ще царува мир и обич. Не изпитват нужда от нищо повече. Чувстват се чудесно и се молят това положение да трае постоянно. Денят е удобен за подписване на брак и забременяване на дете.
Водолей
Водолеите се усещат прочувствено нестабилни през днешния ден. Те не намират смисъл да вършат каквото й да е било за своите половинки, защото не мислят, че индивидът насреща ще оцени напъните им. Не се усещат щастливи в любовта. Може би е време за смяна.

Риби
Рибите са спокойни през днешния ден. В събота ще имат предпочитание да разкрият усещат си пред своите половинки. Звездите обаче ги поучават да бъдат сдържани, до колкото е допустимо. Не е добра концепция да харчат прекалено много пари за сантиментални изненади, пътувания, вечери и дарове.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР