Везни Днес Везните ще се чувстват щастливи. Възможно е да

...
Везни Днес Везните ще се чувстват щастливи. Възможно е да
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за 15 май

Везни
Днес Везните ще се усещат щастливи. Възможно е да посетят място, което отдавна насам са желали да прегледат. В събота ще им остане време да почистят дома си, да подредят дрешниците и да изхвърлят всички тези ненужни предмети, които само черпят от силата им. Не е целесъобразно обаче да се изтощават до краен лимит.
Скорпион
Скорпионите през днешния ден ще се усещат щастливи и ще бъдат оградени от обичаните си хора. Възможно е да получат позвъняване от по-възрастен член от фамилията, което ще ги зареди и стимулира. Не е целесъобразно през днешния ден да влизат в непотребни разногласия и интриги.

 Дневен любовен хороскоп за 15 май (Част 2) Дневен любовен хороскоп за 15 май (Част 2)
Везни Представителите на зодията през днешния ден са решили да прекарат по – огромната част от деня разхождайки се с другари и обичани хора....
Стрелец
Препоръчително е през днешния ден представителите на зодията да странят от интриги. Не е добра концепция да започват нов бизнес. Успехите ще почакат малко, когато приказваме за Стрелците. Днес е допустимо да влязат в сериозен спор с непосредствен човек. Колкото по-сдържани бъдат, толкоз по-добре за тях.
Козирог
Днес Козирозите са по-изморени от всеки път. Физическото натоварване не е толкоз, колкото психическото. Ще се почувстват наранени от по-възрастен член от фамилията. Разговор с другари и деца ще успее да ги ободри и развесели. За предпочитане е да не влагат през днешния ден.
Водолей
 Съвет за всяка зодия за 15 май (Част 1) Съвет за всяка зодия за 15 май (Част 1)
Овен Представителите на зодия Овен не трябва да се оказват от фантазиите си. Много е значимо да проявят неизменност, в случай че желаят да се сблъскат...
Водолеите ще имат съществени проблеми на работното си място. Те няма да отговорят на упованията на своите работодатели и е доста евентуално това да докара до преустановяване на взаимоотношенията им. Възможни са парични загуби, както и кавги с близки другари.

Риби
Рибите обезверено се нуждаят от развлечения и забави. Не е добра концепция през днешния ден да харчат доста пари. Възможно е да изгубят финансова почва под краката си и това да рефлектира директно на настроението им. Добра концепция е да отделят няколко часа единствено за себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР