Везни Денят на Везните ще бъде романтичен и изпълнен с

...
Везни Денят на Везните ще бъде романтичен и изпълнен с
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 13 май

Везни
Денят на Везните ще бъде сантиментален и изпълнен с топлота. Разбирателство и естетика ще царува в фамилията. Денят ще бъде напълнен с игри с децата и диалози с по-възрастните членове. Не е добра концепция да разкриват възприятията си пред непознати, тъй като това би могло да ги вкара в капан. Периодът е удобен за подписване на брак.
Скорпион
Скорпионите се усещат щастливи в любовта. Те са подготвени да основат семейство и да имат деца. Много е евентуално ориста да им се усмихне и да им подари тъкмо това, от което те се нуждаят. Не е добра концепция да флиртуват на работното си място, нито да разкриват възприятията си пред сътрудници.

Стрелец
Стрелците ще имат опцията да се покрият с обич от главата до петите. Те обаче са на път да създадат значим избор. Решението е нужно да го вземат сами и да се вслушат в гласа на сърцето си. Днес не е целесъобразно да харчат огромни суми за дарове и сантиментални изненади.
Козирог
Денят на Козирозите ще бъде изтощителен и сложен. Ще имат потребност от малко повече съгласие и обич, а няма да ги получават. Това доста ще ги нарани и ще ги накара да се замислят за същински стойностните неща в живота. Не са изключени раздели.
Водолей
 Дневен любовен хороскоп за 13 май (Част 1) Дневен любовен хороскоп за 13 май (Част 1)
Овен Днес представителите на зодията ще се усещат щастливи и задоволени от живота. Успели са да реализират една от задачите си и тов...
Водолеите ще се усещат фантастично в любовта през днешния ден. Те ще получават съгласие и обич – тъкмо това, от което се нуждаят. Не е изключено точно през днешния ден да се впуснат в ново премеждие и развлечение. Не е добра концепция да започват с нова връзка.

Риби
Рибите ще имат прочувствен и запаметяващ се ден. Четвъртък е чудесна опция за зачеването на дете. Те ще минат през не малко компликации, само че точно през днешния ден усещат, че най-сетне огромната обич е до тях и към този момент няма потребност да я търсят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР