Везни Денят на Везните няма да е спокоен и със

...
Везни Денят на Везните няма да е спокоен и със
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 11 май

Везни
Денят на Везните няма да е спокоен и сигурно последното нещо, за което ще им се беседва, ще бъде обвързвано с любовта. Мъжете Везни скоро са претърпяли разлъка, а дамите – отчаяние. Много е евентуално на този ден да открият сродната си душа.
Скорпион
Не е целесъобразно през днешния ден Скорпионите да се разкриват пред половинките си. Колкото по-загадъчни са те във вторник, толкоз повече внимание ще получават. Днес е допустимо да получат предложение за брак или красива изненада под формата на безценен подарък.

Стрелец
Денят на Стрелците се обрисува да бъде еднообразен и отегчителен. Не се чака нищо забавно да ги връхлети, приказваме ли за обич. На хоризонта не се обрисува нова обич, нито пък любовна случка. Не е целесъобразно представителите на зодията да флиртуват на работното си място.
Козирог
За Козирозите днешният ден ще бъде едно същинско предизвикателство. Те ще се опитат да стартират на чисто и да подредят живота си отначало. Възможно е обаче да срещнат опозиция у половинките си и проектите им да не могат да се осъществят. Не е целесъобразно през днешния ден да се задомяват. Периодът не е удобен за зачеването на дете.

 Дневен любовен хороскоп за 11 май (Част 1) Дневен любовен хороскоп за 11 май (Част 1)
Овен Любовта през днешния ден ще тече във вените на представителите на зодия Овен. Те ще се усещат обичани, ценени и уважавани. В сърцето им ще...
Водолей
Представителите на зодията през днешния ден ще се усещат обичани и ценени. Нещо, което напоследък доста им е липсвало. Те ще получават тъкмо толкоз внимание и милувки, колкото са им нужни. Възможно е във вторник да пътуват в компанията на своята половинка. Не е изключена сантиментална изненада или друго прелестно прекарване.
Риби
Денят на Рибите ще бъде съразмерен и изпълнен с съгласие. Те ще предпочетат да прекарат по-голямата част от времето си вкъщи, в компанията на обичания човек. Ще се усещат в естетика със себе си и ще изпитат нужда да се грижат за половинките си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР