Ветераните на Ботев (Пловдив) изразиха своята подкрепа към Георги Самуилов

...
Ветераните на Ботев (Пловдив) изразиха своята подкрепа към Георги Самуилов
Коментари Харесай

Георги Самуилов получи подкрепата на ветераните на Ботев

Ветераните на Ботев (Пловдив) показаха своята поддръжка към Георги Самуилов и управлението на клуба.

Публикуваме без редакторска интервенция позицията им:

" Уважаеми Ботевисти,

Използваме трибуната на формалния уебсайт на Клуба, с цел да изразим своята поддръжка към господин Георги Самуилов и управлението на Клуба.

Ние, като митове на най-стария футболен Клуб в България, следим със угриженост процесите, протичащи се в нашия обичан тим. В последно време ставаме очевидци на проведена офанзива против господин Самуилов, подета от група почитатели и целяща той да не бъде част от нашия клуб.

Нашето мнение изрично е, че господин Самуилов би трябвало да продължи да устоя Ботев (Пловдив). Имаме информация, че с помощта на него са изчистени голям брой отговорности към компании, снабдители и структури, към които Ботев е натрупал отговорности през годините.

Освен това, тимът разполага с добър бюджет за нашите стандарти и пътят, по който е поел - налагане на лични фрагменти от школата, е тъкмо това, което ние желаеме да виждаме. В Клуба се работи със успокоение и атмосферата е надалеч по-добра от тази, която беше до преди известно време.

Евентуалното овакантяване на господин Самуилов би довело до сериозен трус в нашия обичан клуб, което по никакъв метод не кореспондира с нашето предпочитание.

Затова ние призоваваме цялата " жълто-черна " общност към обединяване, тъй като единствено дружно можем да върнем Ботев на върха. Нашият Клуб постоянно е бил най-силен, когато дружно като пестник сме преодолявали компликациите по пътя ни.

През годините нашият Клуб е претърпявал съществени катаклизми, като постоянно е намирал метод да се вдигне от дъното и да покаже кой е тимът на Пловдив. Нека за следващ път потвърдим, че ботевизмът е знак на любовта, на хубостта, вярата и битката и дружно с господин Самуилов да реализираме голям брой триумфи и купи за нашия обичан тим.

С почитание,

Петър Зехтински, Атанас Пашев, Марин Бакалов, Костадин Танев, Костадин Костадинов, Иван Занев, Благой Блангев, Антим Пехливанов, Димитър Младенов, Трифон Пачев, Георги Георгиев - ветерани на Ботев (Пловдив) ".
 Георги Самуилов обмисля да се отдръпна в края на сезона
Георги Самуилов обмисля да се отдръпна в края на сезона

Той е отчаян от резултатите на Ботев (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР