Ветеранът в MotoGP Валентино Роси заяви, че вече получава от

...
Ветеранът в MotoGP Валентино Роси заяви, че вече получава от
Коментари Харесай

Роси: Yamaha най-после ни дава това, което искаме от 2 г.

Ветеранът в MotoGP Валентино Роси съобщи, че към този момент получава от Yamaha подобренията, за които упорства от две години и половина. Доктора стартира сезон 2019 с два подиума, само че след три следващи отпадания при започване на лятото към момента не може да се върне на сполучливия път. Неговият съотборник Маверик Винялес за сметка на това е с три подиума и една победа за 2019-а досега.
" Yamaha започнаха да работят по умни неща за възстановяване на ускорението, електрониката и работата на задната гума. Вече виждам нещата, за които приказвам от две години и половина. Преди последните няколко месеца въобще не получавах отговор на предложенията си. Може би към края на годината ще напреднем още и ще бъдем годни за победи във всеки кръг ", надява се Валентино.

A welcome return to the front row for @ValeYellow46! #BritishGP | https://t.co/2ylpcbHW0V: pic.twitter.com/yBFFeEpmEG
— MotoGP™ (@MotoGP) August 24, 2019
Моторът на Yamaha към момента обаче изостава осезаемо от Honda и Ducati във връзка с конските сили. " Ние нормално сме 7 – 8 сек по-бавни от топ водачите в надпреварите. Другите мотори развиват с едно 12 км/ч повече от нас на вършиме. Ние не може да сме толкоз мощни, колкото са Ducati на вършиме, само че би трябвало да се постараем най-малко да понижим на половина изоставането си ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР