Ветеранът Радомир Антич може за втори път да застане начело

...
Ветеранът Радомир Антич може за втори път да застане начело
Коментари Харесай

Сърбия чака отговор от Антич

Ветеранът Радомир Антич може за повторно да застане отпред на националния тим на Сърбия. Той дълго време нямаше предпочитание да води " репрезентацията ", само че в този момент обстановката е по-различна. От Сръбския футболен съюз са се свързали с Антич след уволнението на Милан Кръстаич и той не е дал отговор негативно на поканата. Преди това са били направени сондажи за назначението на Любиша Тумбакович, само че те са приключили с крах.

Антич, който класира сърбите за Мондиал 2010, е изискал малко време за размисъл. Шефовете на федерацията са си дали период до 10 юли да назначат нов селекционер. Идеята е тимът да бъде поверен на умел експерт, с огромен престиж, а Антич е точно подобен.

According to Blic, Serbia will have a new national team manager on Monday. FSS will meet and decide between 2 candidates, Radomir Antic and Ljubisa Tumbakovic. pic.twitter.com/AruVONQJu2
— Serbian Football (@SerbianFooty) 26 юни 2019 година При предходния си престой отпред на " орлите " Антич реализира 17 победи, 3 равенства и 8 загуби. На клубно равнище той е водил трите испански гранда - Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид.

Следвщият формален мач на Сърбия е на 7 септмври, когато в Белград ще гостува Португалия. ЕВРО 2020 3 кръг, петък 7 юни  Украйна 5:0краен резулат  Сърбия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР