Вестникът на България, гласът на Тракия, душата на Пловдив. Вестник

...
Вестникът на България, гласът на Тракия, душата на Пловдив. Вестник
Коментари Харесай

Четете в Марица: Възпитаник на Харвард влиза в новото прав...

Вестникът на България, гласът на Тракия, душата на Пловдив. Вестник " Марица " е приготвил уикенд брой, с който да ви е забавно през всичките празнични дни. Насладете му се от на следващия ден на сергиите, а в този момент акцентите:

Възпитаник на Харвард влиза в държавното управление

на военачалник Стефан Янев. Асен Василев е второто известно лице в бъдещия кабинет, който президентът Румен Радев ще сформира до две седмици. Вчера президентът разгласи, че ще връчи третия мандат за сформиране на държавно управление в границите на 45-ото Народно заседание на Българска социалистическа партия. Сигурно е, че и той ще бъде върнат още на 1 май.

Полицай на всеки километър ще дебне по празниците

Контрол ще се упражнява всекидневно, а органите на реда ще наблюдават най-много за превишена скорост, наложителната застраховка " Гражданска отговорност " и шофиране под въздействие на алкохол и опиати, оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

Лудост е да срутиш страната, с цел да се върнеш на бял кон

Това споделя в изявление пред „ Марица” най-старата депутатка в новия парламент Мика Зайкова от партията на Слави.

Разглезихме се и заживяхме с мита, че в никакъв случай повече няма да има беди

Отново безпределно изявление за „ Марица” на проф. Ивайло Дичев. Видният културен антрополог пита за какво празникът на българите се върти към трапезата, а не към дълбокото духовно преживяване. Може би просто нямаме податливост към нереални размисли, допуска той.

Цигуларката Таня Тингарова твърдо се връща в Пловдив

след 10 години в Съединени американски щати. С новите връзки човек може да прави международна кариера и тук, както това става в Ню Йорк. Музикантката споделя куриозни случки от живата си оттатък Океана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР