Вестник Стандарт става днес на 30 години. Нашият почти връстник

...
Вестник Стандарт става днес на 30 години. Нашият почти връстник
Коментари Харесай

Любимата медия празнува рожден ден и кръгла годишнина

Вестник Стандарт става през днешния ден на 30 години. Нашият съвсем връстник на демократичния преход в България отбелязва кръглия си рожден ден в бурни времена – бурни за България и за света. Ролята му в тези времена е повече от виновна, тъй като е роля на осведомител на обществото, на водач в публицистиката, на другар, без който актуалният човек не може.

Вестник Стандарт става през днешния ден на 30 години. Това са три десетилетия, в които през изданието минаха и останаха в сърцата на читателите някои от най-хубавите кореспонденти, редактори, майстори на дизайна, предпечата и печата, рекламисти, пиари и какви ли не още специалисти. „ Експерт “ в този момент е фешън дума и я лепват на който и да е, само че Стандарт я изпълва със наличие и знае по какъв начин да открива заслужилите я.

Вестник Стандарт става през днешния ден на 30 години. След като бе 27 години всекидневник, от три години той е седмичник. Такава е епохата. Хартията остава в предишното, а информацията се мести в интернет, с цел да остане там и в бъдещето. И въпреки всичко Стандарт към момента го има в печатен тип, с цел да радва всички сетива на своите читатели. Седмичникът ни е цялостен с онази информация, която читателят мъчно открива в големия всекидневен поток. Тя е хубава, скъпа и поднесена по ловък метод, с цел да се хареса на тези, които обичат Стандарт.

Вестник Стандарт става през днешния ден на 30 години. От доста години обаче сателит на вестника е и Агенция Стандарт – новинарски водач в България. Със своите над 300 000 неповторими визити дневно и 1,7 милиона консуматори на месец, с 25 млн. прегледани страници месечно, уеб уеб сайтът ни сподели, че е професионален, че има доверието на читателите, че на него може да се разчита.

Вестник Стандарт става през днешния ден на 30 години. И с взор напред към бъдещето чака са означи още доста история. Доста хора ни поздравиха авансово, доста ще ни поздравят и през днешния ден, а това гали сърцата и душите на целия екип на медията – всички специалисти в своята област, които се грижат да осведомят обществото за протичащото се в България и света – всеки ден, всеки час и всяка минута от безкрайния феномен, наименуван време…

Очаквайте детайлности ;)
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР