Веселото и уж позитивно шоу на Нова тв Като две

...
Веселото и уж позитивно шоу на Нова тв Като две
Коментари Харесай

Нов конфликт в "Капките"? Хила vs. Яна Маринова

Веселото и сякаш положително шоу на Нова тв „ Като две капки вода " в последно време става сцена на необявени войни. На повърхността е спорът от първия епизод на сезона сред журиращия Веселин Маринов и водещия Димитър Рачков. С надалеч по-дълбоки корени обаче е войната, която съдийката Хилда Казасян е повела против актрисата Яна Маринова, написа " Уикенд ".

Хилда стартира да по-казва персонално отношение към Яна Маринова още в първия епизод на шоуто, въпреки че усърдно го прикрива с типичната си необятна усмивка. Тогава Яна си избра да имитира корейския рапър Сай, а журито и изключително единствената жена него, не остана предостатъчно. След втория епизод на шоуто не остана никакво подозрение, че хубавата актриса не се употребява с утвърждението на госпожа Казасян.

Тогава Яна излезе на сцената с реплика на Никол Шерцингер. Тя направи всичко допустимо, с цел да наподоби сексапила на бившето гадже на Григор Димитров, и съгласно мъжете в журито освен съумя да влезе в облика, а и го надмина. Яна постоянно е била добра танцьорка, а в имитацията ѝ имаше главно танци, в които беше безупречна. Докато мъжете ce радваха каква жена е излязла пред тях, Казасян се хвана за пеенето
Всичко за Вашата сватба
на актрисата. Маринова в действителност не е добра певица, само че Хилда беше прекомерно сериозна. „ Разбира се, че ще я критикуваш ", разяснява водещият Герасим Георгиев - Геро с намек, че Казасян се нервира не толкоз от подправеното пеене на Яна, колкото от нейния съблазън. Следващата изява на актрисата беше на различен секссимвол, само че този път на сръбската музика - Лепа Брена. Тя още веднъж не се оправи добре с пеенето, за което явно няма заложба, само че пък сподели дълги и стройни крайници, в които мъжете в студиото оплакнаха обилно очи. Хилда отново беше недоволна.

Миналата седмица Маринова излезе на сцената в облика на рок легендата Милена, само че не във типа ѝ от в този момент, а в този от началото на 90-те, когато беше секс знак. Актрисата беше съвсем по долни дрехи - с впито боди, което обилно разкри стройната ѝ фигура. Този път тя се оправи с пеенето по-добре от нормално, само че още веднъж отнесе рецензии. Колегата на Хилда - Димитър Ковачев - Фънки, постоянно изяснява, че това не е формат за артисти, а за имитатори, Казасян обаче отвърна, че щом се имитират артисти, най-важно е пеенето, в което Яна просто
Всичко за Вашата сватба
не е добра.

Актрисата за следващ път остана в дъното на класацията в шоуто. Тя явно поставя огромни старания в работата си, само че постоянно е с ниски резултати, все пак не демонстрира отчаяние, нито неспокойствие от ниските си оценки. Дори твърди, че най-силно се интересува от рецензиите, които ѝ демонстрират над какво би трябвало да работи отсега нататък. Най-вероятно и отсега нататък ще ги получава в остатък, в случай че не от различен то най-малкото от Хилда Казасян.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg