Веселин Марешки и неговите симпатизанти преди минути запълниха дупки на

...
Веселин Марешки и неговите симпатизанти преди минути запълниха дупки на
Коментари Харесай

Марешки изби рибата: На всяко коремно на президента и на всяка върната заплата от Нинова аз ще...

Веселин Марешки и неговите симпатизанти преди минути запълниха дупки на улица „ Гладстоун “ във Варна по специфична технология със леден материал. Докато депутатът и сие се трудиха старателно, се появи трактор на ВиК, който стартира да запълва най-огромната дупка при започване на улицата от другата страна.
Ето по какъв начин Марешки аргументира трудовата акция:

„ Искаме да покажем, че не може във Варна да живеем в кочина, а заслужаваме добър живот. Това го направих с картела за горивата. Не е мъчно, когато няма безхаберие, цинизъм и корупция. Тези дупки би трябвало да се запълват от общината, а не някой да краде. Докато не го вършат, ще ги запълваме ние. Запълваме ги с технология със леден материал, има го по света. Всяка дупка ни коства по 200 лв., тази улица ще ни излезе 1500 лв., тъй като ще ги запълним всичките. Но има и дребни дупки, по 100 лв..

Не съм склонен с Нинова за дивия популизъм и че депутатите би трябвало да понижат с 500 лв. заплатите си . Напротив, тя да върне всичките заплати, които е взела, и да я осъдят на общественополезен труд до края на живота за всичко, което са предизвикали на народа за 30 години.
На всяко коремно на президента , ще запълвам 10 дупки. На всяка върната заплата от социалист, по още 10. На всеки милион, който Каракачанов не открадне от лекари и пенсионери, ще запълвам по още 100 дупки.

Днес сутринта вършиха репортаж по малкия екран тук и по-късно бяха изхвърлени всички отпадъци в близост. Но на следващия ден като я няма малкия екран, ще е същото. Сега виждам, че трактор на ВиК запълва най-коварната дупка на тази улица. Запълва я, тъй като знаеха, че ние в 15 часа почваме да пълним дупките.

Влезте в окръжна болница, да видите каква бедност е там. Как лекарите да идват с готовност на работа и да лекуват хората? “, сподели още Марешки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и фотоси: Петел.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР