Веселин Балев, който бе прострелян и едва оживя, проговори ексклузивно

...
Веселин Балев, който бе прострелян и едва оживя, проговори ексклузивно
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ! Проговори простреляният от озверял военен в Пловдив! Брутални СНИМКИ (18+) показаха какво се случва с него

Веселин Балев, който бе прострелян и едвам оживя, проговори извънредно пред БЛИЦ. 44-годишният мъж едвам не бе погубен от озверял боен. Той бе с заплаха за живота, с огромна кръвозагуба, единствено бързата интервенция на лекарите, които за благополучие реагирали скоростно, го е избавила. БЛИЦ напомня, че абсурдът гръмна преди дни. Двете деца на Балев разхождали питбулите си в квартал „ Тракия” в Пловдив, където фамилията живее. Кучетата видели котки пред блока и ги подгонили. Това вбесило някогашният боен Димитър, който почнал да псува и заплашва 13-годишното момче и 15-годишното момиче. Притеснена, дъщерята на Веселин Балев му се обадила и споделила какво се случва. Бащата слязъл пред блока, в този миг се появил 56-годишният агресор. Прострелял в крайници Балев, след това едното куче. Преди това обаче стрелял по децата. За благополучие не ги улучил.



Бившият боен е стрелял с револвер „ Макаров”. Беше задържан за 72 часа, прокуратурата му повдигна обвиняване за опит за ликвидиране.

Ето какво споделя пред БЛИЦ в извънредно изявление от болничната стая простреляния Веселин Балев.



-Г н Балев, по какъв начин сте, популярност Богу, сте жив?
-Държа се. Оперираха ми крайници, счупена ми е подбедрената кост. Не мога да ставам. На легло съм в болница и не се знае още какъв брой време ще остана имобилен.

-Какво се случи, помните ли?
-Дъщеря ми се обади, беше доста обезпокоена, сподели, че някакъв човек крещял по тях: „ Ще ми изтрепя”. Те разхождаха кучетата долу. Два питбула имаме. Всички в близост знаят, че животните не са нападателни. Децата в махалата са израснали с тях. Този човек бил на терасата, когато кучетата подгонили някакви улични котки. Той се ядосал. Аз слязох незабавно, отидох да го диря, само че не открих адреса. Отидох на открито при децата. В този миг той се появи с военен револвер и стреля. Първо стреля по децата. За благополучие не ги улучи. После стреля по мен. Рани ме в крайници, аз паднах на земята, започнах да вия от болежка. Кучетата незабавно пристигнаха при мен и легнаха. Той продължи да стреля по тях, изпразни цялостен пълнител, макар, че животните бяха легнали до мен и можеше отново да ме улучи. Рани единият питбул. Не го смути нито моят смут, нито писъците на децата. Гледаше ме в очите и стреляше. Беше на 3 метра от мен.



-Вие познавате ли този човек?
-Не, в никакъв случай преди не съм го виждал. Той неотдавна се е пренесъл да живее някъде до нас.

-Как са децата ви в този момент?
- В стрес са, уплашени са, с тях работят психолози. Съпругата ми също не е добре, доста е уплашена и обезпокоена. Никога до в този момент там, където живеем, не имало такива експанзии. Та той можеше да ни избие.

-Кучето ще оживее ли?
-За благополучие Нерон беше опериран и ще оживее.

-Какво работите вие?
-Занимавам се със строителство. Сега това, че лежа и не знам какъв брой време ще съм имобилен, също ме тормози. Няма да мога да отивам на работа.

-Какво наказване желаете за стрелеца?
-Адекватно. Искам да се приложи цялата мощ на закона и да получи действителна присъда. Това си беше опит за ликвидиране, и на мен, и на децата.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР