Весела Димитрова може да направи промени в състава на ансамбъла

...
Весела Димитрова може да направи промени в състава на ансамбъла
Коментари Харесай

Готвят промени в ансамбъла

Весела Димитрова може да направи промени в състава на ансамбъла за Световната купа в София. Треньорът на грациите обмисля ротации, с цел да усъвършенства представянето на международните шампионки. Това разкри вицепрезидентът на федерацията по художествена гимнастика Мария Петрова.
" Когато не е удовлетворена от нещо, тя трансформира незабавно. Може би ще размени едно от девойките, към момента не знам с коя ", показа пред Българска национална телевизия трикратната международна шампионка.
Турнирът в " Арена София " ще се организира от петък до неделя, като България ще бъде показана още от Стилияна Николова и Ева Брезалиева. Лидерката в самостоятелната дисциплинираност Боряна Калейн получи отмора поради изтощеност.
" Радвам се, че от 10 години работим дружно с Илиана Раева, която съумя да ни поведе след себе си, в действителност е голямо напрежение и огромен труд. Изпълнихме 90% от програмата на предишното Световно. Имаме по една квота в ансамблите и в самостоятелното. Имаме безспорните шансове да влезем измежду първите 16 на Световното във Валенсия и имам вяра, че България ще успее да вземе две самостоятелни квоти за Олимпиадата ", съобщи още брачната половинка на Боби Михайлов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР