Вероятността за предсрочни избори е изключително голяма и голяма част

...
Вероятността за предсрочни избори е изключително голяма и голяма част
Коментари Харесай

Йордан Терзийски, ПП: Ако не намерим отговорни депутати, отиваме на избори



Вероятността за предварителни избори е извънредно огромна и огромна част от партиите сега се пробват да консолидират твърдите си ядра
Това сподели в изявление за БНР депутатът от Политическа партия Йордан Терзийски.

Според него опозицията е тласнала " страната към безпорядък  с безпринципното събаряне на ръководителя на Народно събрание, а по-късно и на самото държавно управление ".

Във връзка с кандидатурата на Политическа партия за идващ министър председател и дали това може да не е Кирил Петков, Йордан Терзийски посочи:

" Площадът и хората доста ясно обявиха, че това е министър председателят, който застана доста ясно и твърдо против мафията в България, който беше припознат като лице и водач на тази битка и беше свален от водачи като господин Пеевски и господин Борисов. "

" Политическа партия не е лидерска партия , в която се спускат решения от горната страна, а партия, която се допитва до своите симпатизанти. Мнението, което надви е, че ние би трябвало да създадем всичко допустимо да образуваме държавно управление и болшинство в този парламент ", изясни Терзийски в предаването " Преди всички ".

Очевидно президентът е решил, че би трябвало да форсира процеса , означи той по отношение на прекратените през вчерашния ден съвещания за сформиране на нов кабинет.

" Със сигурност има капацитет за диалози. Не сме отказали да се срещнем с президента. Когато имаме подготвена стратегия, когато имаме съдружни сътрудници и когато намерим виновни депутати , които да застанат зад тази стратегия, един ден повече или по-малко няма чак такова огромно значение. Ако не намерим такива депутати, отиваме към избори ", разяснява Йордан Терзийски в предаването " Преди всички ".

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 
По обявата работи: Яна Боянова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР