Вероятността от заразяване с новия след ваксиниране е малка, руската

...
Вероятността от заразяване с новия след ваксиниране е малка, руската
Коментари Харесай

Руски експерт: Вероятността за заразяване с коронавирус след имунизация е малка

Вероятността от заразяване с новия след имунизиране е дребна, съветската ваксина работи добре. Това съобщи съветският заместник-министър на опазването на здравето Павел Пугачов, представен от.
" Можем да оценяваме успеваемостта на имунизацията от позиция на опция за заболяване след първата и втората имунизация, в този момент виждаме, че тези индикатори са минимални и че имунизацията работи добре ", сподели той.
 Кантарджиев гледа с оптимизъм за съветската ваксина Спутник V в композиция с тази на AstraZeneca Кантарджиев гледа с оптимизъм за съветската ваксина " Спутник V " в композиция с тази на AstraZeneca
Най-важното е дали имунизациите работят против нови разновидности – като тази в Южна Африка, във Англия, има и в Япония. Досега са...
В Русия са регистрирани две ваксини против ковид. Едната е създадена в Националния проучвателен център по епидемиолигия и микробиология " Н.Ф.Гамалея ", а другата - от Държавния теоретичен център по вирусология и биотехнологии на Роспотребнадзор " Вектор ". Скоро може да се чака регистрация и на трета ваксина, основана от Федералния теоретичен център за проучвания и разработки на имунобиологични препарати към Руската академия на науките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР