Вероятността Киев да започне военен конфликт в Източна Украйна е

...
Вероятността Киев да започне военен конфликт в Източна Украйна е
Коментари Харесай

Москва подозира, че Киев готви нападение в Източна Украйна

Вероятността Киев да стартира боен спор в Източна Украйна е по-голяма от всеки път. За това предизвести Дмитрий Песков, прессекретар на съветския президент Владимир Путин, оповестява " Ройтерс ".

Той уточни, че Украйна е разположила огромен брой военни до границите на отцепническите райони, следени от проруски сепаратисти. Песков смята, че това е индикация, че Киев се готви за нахлуване.

Песков бе безапелационен, че информацията, идваща от Запада, е цялостна с " нервност " и " преплетена с неистини ".

Москва упреква Съединени американски щати и техните съдружници, че ускоряват напрежението сред Изтока и Запада посредством оповестяването на проекти за и евакуирането на фамилиите на в Украйна.
 Песков: НАТО е опасност за Русия
Песков: НАТО е опасност за Русия

Москва смята за конфронтиране разширението на Алианса

част от чиновниците на посолството си в Киев с претекста, че когато и да е може да се случи военно нахлуване от страна на Русия. Това е и един от най-ясните признаци до момента, че американските чиновници се приготвят за нападателна съветска стъпка в района.

Впоследствие на част от чиновниците на посолството си в Киев и техните фамилии.
 Пълна готовност на НАТО в Източна Европа поради Украйна
Пълна готовност на НАТО в Източна Европа поради Украйна

Алиансът е в подготвеност да изпрати още бойни кораби и самолети

От своя страна висшият представител на Европейски Съюз по външната политика Жозеп Борел разгласи, че фамилиите на дипломатите си от Украйна към този момент, защото не разполага с " информация, която да оправдава този ход ".

наоколо до украинската граница породиха съмнения у Запада, че Москва възнамерява нахлуване против Украйна. Въпреки че тя се възползва от обстановката, с цел да сложи настояванията си за гаранции в областта на сигурността от страна на Запада, които включват преустановяване на възможното разширение на НАТО на изток и налагането на публично несъгласие върху опцията Украйна да се причисли към Алианса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР