Вероятно я помните като невинната и съвестна Джули от поредицата

...
Вероятно я помните като невинната и съвестна Джули от поредицата
Коментари Харесай

Любимката на Холивуд на 43: 6 филма с Дженифър Лав Хюит, които трябва да гледаш

Вероятно я помните като почтената и съзнателна Джули от поредицата „ Знам какво направи предишното лято “ или като смелата Мелинда, която може да поддържа връзка с духове от „ Шепот от отвъдното “ – чаровната Дженифър Лав Хюит продължава да гради кариера в киното, а през днешния ден чества своя 43-и рожден ден!

Хюит е родена в Уейко, Тексас. Израства в Ноланвил, само че когато родителите ѝ Патриша Мей и Хърбърт Даниел Хюит се развеждат, Дженифър и брат ѝ Тод са отгледани от майка си.

Като малко момиче, Хюит е привлечена от музиката, която е и първият ѝ досег с шоу бизнеса. На 10 години откакто печели съревнование за млади гении в Тексас и е видяна от скаути, тя се реалокира в Лос Анджелис дружно с майка си, с цел да преследва музикална и кино кариера.

След идването си в Лос Анджелис, Хюит се появява допълнително от двадесет телевизионни реклами . Първата ѝ роля е в детското вариете-шоу на Дисни – „ Детско обединяване “. През това време тя танцува и пее всички песни в предаването онлайн, наречено „ Танцувай! Тренировки с Барби “, продукция на Буена Виста. Следват няколко функции в малкия екран.
 6 обичани кино лентата с Дженифър Лав Хюит  6 обичани кино лентата с Дженифър Лав Хюит  6 обичани кино лентата с Дженифър Лав Хюит  6 обичани кино лентата с Дженифър Лав Хюит
В киното дебютира с кино лентата „ Мунчи “ (1992). Дженифър Лав Хюит става известна с основната си роля във кино лентата „ Знам какво направи предишното лято “ , в който си партнира с Фреди Принц Джуниър, Райън Филип и Сара Мишел Гелър.

През 2005 година Хюит стартира да се среща с шотландския артист Рос Маккол, с който се срещат на снимачната площадка на сериала „ Шепот от отвъдното “. Двамата се сгодиха през ноември 2007 година по време на отмора в Хавай, само че в края на 2008 сп. “People” заяви, че актрисата е прекратила годежа им.

На 20 ноември 2013 година Дженифър Лав Хюит се омъжи за артиста Брайън Халисей , с който се срещат по време на фотосите на „ Клиентски лист “.

Дъщеря им Отъм Джеймс е родена през ноември 2013, а синът им Атикус Джеймс се ражда през юни 2015 година През май 2021 година Хюит заяви в Instagram, че е бременна с третото си дете, което се роди през септември 2021 – наследник на име Ейдън Джеймс.

По случай рождения ѝ ден ви припомняме няколко кино лентата с чаровната Дженифър Лав Хюит, които да гледате:
 6 обичани кино лентата с Дженифър Лав Хюит  6 обичани кино лентата с Дженифър Лав Хюит  6 обичани кино лентата с Дженифър Лав Хюит  6 обичани кино лентата с Дженифър Лав Хюит
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР