Вероятно всички сме го осъзнали до момента - все по-заседналият

...
Вероятно всички сме го осъзнали до момента - все по-заседналият
Коментари Харесай

4 упражнения за понижаване на кръвното налягане

Вероятно всички сме го осъзнали досега - все по-заседналият метод на живот е един от безмълвните убийци. Дните, прекарани напълно до бюрото, прегърбени над компютър или надничащи в телефон. Всички тези неща сигурно не оказват удобно въздействие върху нашите очи, линия на кръста, гърба или кръвното ни налягане. Всъщност заседналият метод на живот е един от най-големите допринасящи за високото кръвно налягане. Упражнението, което ще ви покажем, може освен да го понижи, само че и да го управлява.

Добрата вест е, че не е нужно да бягате маратони всеки ден или да постигате високи резултати, с цел да намалите кръвното си налягане. Всичко, което се изисква, е умерена интензивност и регулярни старания за смяна на тези тревожни трендове. Имайки това поради, ето 4 ИДЕАЛНИ извършения, които оказват помощ за понижаване на кръвното налягане.

 

Аеробни извършения

Различните типове извършения и занимания имат разнообразни резултати върху тялото ви. Ако имате високо кръвно налягане и се стремите да го понижите, концентрирайте се върху действия, които ще оказват помощ на сърцето и кръвоносните съдове. Аеробната интензивност е един от най-хубавите типове извършения, с цел да помогнете на сърцето си и би трябвало да се стремите да вършиме най-малко 150 минути извършения с умерена активност седмично за най-хубави резултати. Това значи вървене, плуване, танци и джогинг. Ако нямате опит в бягането, уверете се, че авансово сте се разтегнали и имате обувки за тичане с вярната опора за глезена и коляното. Ако сте изключително предразположени към пострадване или възпалени крака, тогава ще ви избави от тези изтощителни болки и мускулна тресчица на идващия ден.

 

Разтягане

Кой не намира най-малко малко релаксация, когато протегне ръцете си към небето? Проучвания демонстрират, че провеждането на постоянни извършения за разпъване може да помогне за понижаване на риска от високо кръвно налягане. Скованите артерии (кръвоносни съдове) усилват риска от развиване на по-високо кръвно налягане, инсулт и сърдечни болести. Затова започнете да разтягате тези мускули и докосвайте пръстите на краката си, в случай че желаете да поддържате сърцето си крепко.

 

Йога

Говорейки за разпъване, съгласно NHS, доказателствата сочат, че постоянната йога процедура е потребна за хора с високо кръвно налягане. И не е нужно да можете да се усуквате във формата на гевреци, с цел да се насладите на физическите изгоди от добра йога сесия. Съществуват обаче избрани пози за йога, които би трябвало да избягвате, в случай че имате високо кръвно налягане, а точно инверсия, защото когато главата е под сърцето, има нараснал риск от инсулт. Докато аеробните занимания - като вървене, танци, джогинг, каране на колело и плуване са най-хубави за сърцето ви, холистична композиция от йога и извършения, които получават напомпването на сърцето ви е може би най-хубавата процедура. Разбира се, постоянно би трябвало да се консултирате с Вашия доктор преди да започнете нов режим на извършения, в случай че имате високо кръвно налягане.

 

Домакински задания

Да, знаем какво мислите - домакинските каузи не са извършения. Въпреки това, отговорностите в действителност се регистрират за понижаване на калориите (90 калории на всеки четвърт час, с цел да бъдем точни) и могат да понижат показанията за кръвното налягане, когато се вършат постоянно и с верния възторг. Разбира се, подредният дом също се равнява на спретнат разум, а намаляването на напрежението е обвързвано с по-доброто здраве на сърцето и кръвта. Най-лошото, което би могло да се случи, е по-чистата къща.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР