Вероятно всеки човек има известни съмнения относно отношенията си от

...
Вероятно всеки човек има известни съмнения относно отношенията си от
Коментари Харесай

10 неща, които показват колко силна е една връзка

Вероятно всеки човек има известни подозрения по отношение на връзките си понякога.
Но по какъв начин в действителност можем да разберем, че нашата връзка си коства положените старания? Как можем да знаем, че тъкмо този човек е тъкмо това, от което се нуждаем?
Опитайте се да прочетете тези елементарни изказвания и да си зададете въпроса: " Следваме ли тези правила? "
1. Можете да обсъждате умерено бъдещето си
Ако не можете да планирате бъдещето си дружно, всички опити провокират безпокойствие и не можете да обсъждате нищо, без да се карате, това е знак, че не се доверявате един на различен. И този вид взаимоотношения няма бъдеще. Въпрос на време е да се случи нещо, което да унищожи връзката. В положителни връзки сътрудниците са изправени пред бъдещето без боязън и в действителност са разчувствани от това, което им следва.
2. Спазвате обещанията си
В здравословно отношение хората се усещат сигурни и се доверяват един на различен. Но можем ли даже да загатваме доверието, в случай че не помнят за обещанията и настояванията на другите? Как можем да разчитаме на този вид хора? Важно е да почитате възприятията и желанията на колегата си и да не вършиме обещания, които не можете да спазвате.
3. Не се контролирате
В положителните връзки хората не изпитват маниакалното предпочитание да управляват живота на колегата си и не постановат своите възгледи върху неговите. Това държание може да бъде комплицирано с грижата, само че същинската причина е, че такива хора просто желаят да управляват.
4. Успявате да се справите с другите си графици
Ако имате ваши лични привички и вие и двамата не можете да намерите компромис или просто не желаете да полагате старания, това по никакъв метод не може да се назова съразмерен живот. Хората, които се почитат взаимно, постоянно ще намерят баланс, с цел да могат и двамата да се усещат удобно.
5. Животът ви не е изпълнен с драма
Животът ви не може да бъде спокоен и комфортен, в случай че даже нямате опция да говорите с колегата си, в случай че постоянно би трябвало да отгатвате какво мисли и да се колебаете за това, което се случва. Това държание е тип операция. Хората, които се обичат, не употребяват тези способи и в никакъв случай не пазят възприятията си в загадка.
6. Гордеете се един с различен
Ако не можете да приемете достиженията си, това значи, че връзката ви се състои от съревнование, злоба, ниско самочувствие и воля за надзор над всичко. В едно щастливо семейство хората са откровено щастливи за триумфа на другия и те третират тези достижения като тържества, даже в случай че успехите са незначителни.
7. Приемате проектите на другия
Ако не ви е грижа за възприятията на колегата си, в никакъв случай няма да помните да ги информирате за смяна на проектите. Може даже да изключите телефона си и да не се замисляте въобще. Но в положителни връзки хората схващат, че всички ние попадаме в изключителни обстановки и те не заобикалят да разискват проекти, които ненадейно се объркват. Също по този начин, те не се опасяват да се оправят с причини и недоволства, тъй като общите проекти могат да бъдат отсрочени и причините могат да бъдат избегнати.
8. Знаете по какъв начин да реагирате при скандал
Ако в никакъв случай не спираш да мислиш за възприятията на колегата си, тъй че да не ги нараняваш даже и до момента в който се карате, връзката ви е в действителност мощна. Никой не е ваксиниран против спора, само че любящите хора в никакъв случай не се пробват да унищожат и да се нараняват един различен. И след един мотив те не мълчат дни. Те просто приказват по въпроса и търсят най-правилното решение на казуса.
9. Не се ревнувате
Понякога ревността се трансформира в фикс идея и човек се трансформира в тиранин, който третира колегата си като своя благосъстоятелност. Този тип живот наподобява в действителност неприятно.Възможно е да ревнувате от другари, родственици и занимание, да предизвикате сцена или да накарате колегата си да се усеща отговорен, само че е доста по-добре просто да се доверите на обичания си човек.
10. Не се оплаквате един от различен
Никога не е добре, в случай че не можете да говорите с колегата си и просто започнете да се оплаквате от него на приятелите си. Винаги може да се каже, че тази връзка е доста сложна за вас и че се чувствате обезпокоени, само че просто не желаете да вършиме нищо. Можете да се превърнете в непрекъснато мрънкало и постоянно се оплаквате от вашата жалка орис и разрушен живот. Или може да се опитате да измененията обстановката: като поговорите с колегата си и деликатно го слушате. Какво ще стане, в случай че вашите проекти и изгледи съответстват?

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР