Вероятно сте чували израза, че най-добрата свекърва е тази, която

...
Вероятно сте чували израза, че най-добрата свекърва е тази, която
Коментари Харесай

Каква е свекърва ви според зодията

Вероятно сте чували израза, че най-хубавата свекърва е тази, която живее надалеч. Факт е, че всяко предписание има изключения, само че все пак от епохи се носят митове за връзките снаха-свекърва. Ето какво да очаквате от своята свекърва съгласно нейната зодия.

Овен

С такава свекърва бъдете подготвени за непрекъсната интервенция в персоналния ви живот. За да избегнете проблеми, преместете се в личен дом, а най-добре и в различен град.

Телец

Свекървата Телец надали ще си разреши да се намеси в персоналния ви живот. Няма да ви е мъчно да намерите общ език с нея.

Близнаци

Жените, родени под съзвездието Близнаци, постоянно основават празнична атмосфера за хората към себе си. Такава свекърва постоянно ще се държи не като майка, а по-скоро като другарка. 

Рак

Свекървата Рак безусловно може да стане вашата втора майка. Тя постоянно е подготвена да даде мъдри препоръки и ще ви насочи в вярната посока. 

Лъв

С нея постоянно би трябвало да сте сдържани, възпитани и другарски настроени. Свекървата Лъв ще остане очарована от похвали. Така че по-добре е да я похвалите. Тя в никакъв случай няма да премълчи, нещо което не  ѝ харесва.

Дева

Ако свекървата Дева не ви хареса още на първата среща, тогава бъдете подготвени да трансформира живота ви в пъкъл. Направете всичко допустимо, с цел да избягате от кавгите с нея.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР