Вероятно повечето от вас помнят времената, в които комуникацията за

...
Вероятно повечето от вас помнят времената, в които комуникацията за
Коментари Харесай

Как да разчитаме на технологиите за най-актуалните оферти

Вероятно множеството от вас помнят времената, в които връзката за “нещо супер преференциално ”, “топ оферта ” и “цена трепач ” се осъществяваше най-вече от уста на уста. Първото нещо, което всеки човек бързаше да направи, когато закупи избран артикул “на сметка ”, беше да опише в детайли и в елементи на всичките си другари и познати за скъпата находка, на която е попаднал. Звънеше се на входни порти, въртяха се телефони, диалозите от тераса на тераса на тази тематика бяха нормална панорама, а връзката на улицата можеше да продължи и с часове.

Колкото и носталгично и чаровно да наподобява цялата тази преписка, тя въпреки всичко криеше и своите леко разочароващи детайли - от време на време до момента в който разберем в точния момент за дадена отстъпка или промоция да вземем за пример, продуктите за които се бяхме запътили да купим, към този момент бяха или на изчерпване или изобщо ги нямаше. В този забавен за времето си миг множеството от нас мощно желаеха да разполагат с бързо информативно средство, с което да научават навреме за всички най-актуални и “горещи ” оферти.

Днес информация за всички отстъпки и промоции можем да открием незабавно както в книжните брошури, по този начин и във всички обичайни или онлайн канали за връзка - радио, телевизия, билборди, вестници, че даже и в цифрови приложения за  смарт телефони, които ни дават цялостен и обстоен отговор за всички значими артикули, с които можем да се сдобием без да натежим на фамилния бюджет. Именно по този метод сме непрекъснато осведомени и в течение за всички артикули, от които се интересуваме и няма потребност да се надяваме на чичо Ваньо от прилежащия вход, че ще откри време за нас и ще ни показа за неговия супер преференциален и пълностоен утринен пазар. Сега с няколко бързи клика в безплатното мобилно приложение Lidl Plus можем да разгледаме всички специфични оферти, цени и отстъпки на седмичните брошури в магазините на Lidl, като, също така, получаваме и персонализирани предложения с точните за нас артикули и услуги. Като допълнение, в приложението има и секция с партньорски стратегии, които оферират и специфични отстъпки при извършване на покупки на козметика, горива, застраховки и още куп други потребни оферти, които намират място в нашето всекидневие.

Така да вземем за пример до края на януари можем да получим отстъпка от 20% за езикова школа Интелект, новият сътрудник в Lidl Plus. Те оферират разнообразни курсове по британски език както за начинаещи, по този начин и за напреднали, а също по този начин и курс за граматически британски, подготовка за IELTS или за матура по езика, които са идеални за учениците. Освен това с удобството на приложението можем по цифров път да съхраняваме и всички касови бележки от покупките си, които вършим в магазините на Lidl, като по този начин гаранциите на закупените уреди от всякакво естество се намират на несъмнено и налично място - непосредствено в смарт телефона ни. 

Днес, удобството от актуалните способи за уведомяване, както и все по развитите технологии могат да ни обезпечат съгласуваност и деловитост, когато става въпрос за това да бъдем осведомени за най-хубавите и заслужаващи се оферти, цени или пък предложения. Така постоянно ще сме в крайник с най-новото и настоящо наличие, което можем да открием в нашите обичани и желани търговски вериги.  Повече за  мобилното приложение Lidl Plus и неговата специфична оферта Купон+ може да разберете тук.

Още от КОМПАНИИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР