Вероятно обичате технологиите и интернета. Дали обаче привързаността ви към

...
Вероятно обичате технологиите и интернета. Дали обаче привързаността ви към
Коментари Харесай

8 бебета, кръстени на интернет и технологиите

Вероятно обичате технологиите и интернета. Дали обаче привързаността ви към тях е толкоз мощна, че бихте кръстили и детето си на тях?

В идващите редове ще ви представим лист с едни от най-интересните бебешки имена, въодушевени от света на технологиите, написа obekti.bg. От Google до Facebook.

1. Хаштаг

Сигурно обичате Twitter. Едва ли обаче любовта ви е по-силна от тази на родителите, които предходната година кръстиха своята дъщеричка Хештаг.

2. Facebook

Вдъхновен от въздействието, което обществената медия изигра в революцията от 25 януари 2011 година в Кайро, един египтянин назова първородната си щерка Facebook.

3. Лайк
Продължаваме с Фейсбук вълната. Родителите Лиор и Вардит Адлър кръстиха своето момиченце на бутона Like, който всички ние всекидневно натискаме най-малко по няколко пъти.

4. Google

Уалид Елиас Кай – татко с докторска дисертация, обвързвана с маркетинг на интернет търсачките – е толкоз огромен почитател на Гугъл, че дружно с жена си кръстиха своя наследник Оливър Google Кай.

5. @

Мислите си, че единствено Princ може да се разпознава със знак? Грешите. През 2007 година китайска двойка се опита да назова детето си със известния имейл знак @. На британски той се произнася „ ет “, което прилича китайската фраза „ обичам го “.

6. Версия 2.0

Е, този баща от Мичиган не е кръстил детето си „ Версия 2.0 “. Джон Блейк обаче не е желал да добави „ младши “ или “II” към името на сина си. Вместо това той и жена му вземат решение да го кръстят по следния метод: Джон Блейк Кюсак 2.0.

7. Vista

Още преди щерка му да се роди, Бил Смисърс декларира, че харесва извънредно доста стартовия тон на новата по това време операционна система Vista. Затова Симсър кръщава щерка си Виста Авалон Симсър.

8. Siri

Нека изясним нещо още в самото начало – Сири си е обикновено име и не е измислено от Apple. BabyCenter обаче открива, че след въвеждането на този персонален помощник в iPhone, броят на девойките, кръстени Сири, се е нараснал с 5 % през 2012 година

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР