Вероятно не сте чували за екзотичното късче земя, носещо името

...
Вероятно не сте чували за екзотичното късче земя, носещо името
Коментари Харесай

Малък японски остров, който не сте чували, е топ дестинацията за 2018-а

Вероятно не сте чували за екзотичното парченце земя, носещо името Ишигаки, заобиколено от водите на Тихия океан. Което от своя страна значи, че едва ли сте възнамерявали да прекарате ваканцията си там. А може би би трябвало.

Ако се питате за какво, ще ви кажем, че японският остров, който е част от префектура Окинава, е най-горещата непопулярна дестинация съгласно онлайн платформата TripAdvisor.

 Снимка 332989
Източник:

Ишигаки се намира по-близо до Тайван, в сравнение с до Япония и е дом на многочислени плажове с бял пясък, редки корали, красиви хълмове и дълбоки гори.

Островът става все по-популярна дестинация измежду ценителите на екзотичната кухня и почитателите на гмуркането. Според TripAdvisor там междинната цена на нощувка в хотел е 114 паунда.

 Снимка 332991
Източник:

Експертите считат, че Окинава, която е формирана от многочислени острови, ще бъде новата топ дестинация от ранга на Бали и Хавай, като интернационалните туристи там се усилват с всяка минала година.

Данни на Bloomberg демонстрират, че през 2016 година посетителите там са се нараснали с 10,5% до 8,77 милиона спрямо миналата. За съпоставяне тези в Хавай за същия интервал са били 8,93 милиона.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР