Вероятно често поглеждайки се сутрин в огледалото и леко стреснати

...
Вероятно често поглеждайки се сутрин в огледалото и леко стреснати
Коментари Харесай

Ритуалите, с които Гуинет Полтроу се поддържа във форма

Вероятно постоянно поглеждайки се заран в огледалото и леко стреснати от намръщеното, рошаво и неугледно отражение, си задавете въпроса по какъв начин звездите постоянно наподобяват съвършено и съумяват да се поддържат свежи и във форма.

И не, не се успокоявайте с допускането, че разчитат на фотошоп или на грижите на професионални гримьори, фризьори и стилисти за фотосите в списанията.

Истината е една - положителният външен тип изисква доста грижи и дисциплинираност, но в действителност доста.
               

Тя към този момент е на 50 и несъмнено съумява да поддържа забележителна форма и си коства да се опитаме да използван тайните на Гуинет Полтроу, нали? Ето ги и тях, споделени пред от актрисата, чието име последните години свързваме и с уелнес и начин на живот платформата.

Денят за нея постоянно стартира доста рано и първото, което прави, е да почисти езика си усърдно с така наречен четка, основана особено за тази процедура. Следва жабурене с натурално масло (нашата рекомендация, в случай че решите да опитате тази процедура, е да употребявате кокосово). И колкото и ексцентрично да ви звучи, в случай че не сте попадали на тази аюрведична процедура до момента, да – това работи и е повече от потребно освен за устната празнина, само че за детоксикация на лимфните възли, жлезите и даже кожата.

Гуинет Полтроу продължава деня си с наложителни 20 минути медитация в специфичен стол. Тя е последовател на така наречен трансцендентална медитация, за която се твърди, че понижава напрежението и безпокойството, ускорява мозъчната функционалност и усъвършенства сърдечно-съдовата активност.

След това е време за подготовка, като актрисата от години се доверява за практиките си на персоналния си треньор – звездната инструкторка Трейси Андерсън, чийто способ е учреден на дългогодишния ѝ опит като танцьор.

И всичко това актрисата съумява да вмести във времето преди 9 сутринта!
               

Какво следва - душ, несъмнено. Тук Гуинет не пропуща да употребява натуралната и чиста козметика, която предлага в , и с която поддържа кожата на лицето и тялото и косата си, след което минава към обичаната си техника за изсъхнал масаж с четка, която има за цел да ускори лимфната система, а почисти токсините от тялото и да  предотврати задържането на течности, наред с чудесния ексфолииращ резултат.

Финалът на ритуалите за старт на деня на актрисата постоянно идва с чаша ободрителен сок от целина.  И въпреки че славата на този зарзават, че може да лекува заболявания или даже да оказва помощ при неприятно храносмилане, нямат никакво съображение (според изказване пред английския Vogue на диетолога Роузи Саунт), не пречи и ние да опитаме, нали?
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР