Вероятна номинация за “Оскар” предричат на Никол Кидман за новия

...
Вероятна номинация за “Оскар” предричат на Никол Кидман за новия
Коментари Харесай

Потресаващ образ на Никол Кидман в Разрушител

Вероятна номинация за “Оскар” предсказват на Никол Кидман за новия й филм “Разрушител”.

Филмът ще се появи на огромен екран на 25 декември. Първите мнения на публицисти за лентата към този момент я дефинират като най-силното преобразяване в кариерата на Никол Кидман.

В “Разрушител” на Карин Кусама 51-годишната Кидман влиза в облика на полицайката Ерин Бел, която при започване на кариерата си е внедрена под прикритие в рискова тайфа в калифорнийската пустиня. Преживяването се оказва надълбоко травматично, а години по-късно Ерин ще би трябвало да се изправи още веднъж пред старите си познайници.

“Ерин е жена, която таи в себе си голям яд,” споделя Никол за героинята си. “Тя не може да показва с думи какво усеща, даже не е наясно какво усеща. Беше доста интензивно прекарване да потъна в нейния свят”.

Никол споделя още, че е приела присъединяване си във кино лентата и като персонална идея. “Част от моята работа сега е да поддържам дамите режисьори с вярата да стартираме да реализираме баланс в Холивуд”.

Ролята се оказва огромно психическо и физическо тестване за звездата от “Планината Броукбек” и “Другите”. Актрисата споделя: “Физически и прочувствено, трябваше дълго време да пребивавам в един балон, който си сътворих, с цел да мога да изиграя тази роля. Това е нещо, което е мъчно за душата ти, мъчно за фамилията ти. Веднъж една от най-близките ми приятелки ми сподели: ‘Ходиш по доста чудноват метод, престани!’. А аз си помислих: ‘Боже, това е методът, по който върви Ерин`” – споделя актрисата, която има четири номинации за “Оскар” и една статуетка за ролята си в “Часовете”.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР