Верона пропусна страхотен шанс да направи огромна крачка към спасението

...
Верона пропусна страхотен шанс да направи огромна крачка към спасението
Коментари Харесай

Емполи съкруши Верона дълбоко в добавеното време

Верона пропусна страховит късмет да направи голяма крачка към спасението в Серия А. " Синьо-жълтите " приключиха наедно 1:1 вкъщи против Емполи в мач от 37-ия кръг на Калчото. Възпитаниците на Салваторе Бокети се виждаха спечелили, откакто Адолфо Гаич откри резултата в 61-ата минута, само че в шестата минута на добавеното време Петър Стоянович изравни. 

Така Верона пропусна да се възползва от загубата на Специя и да го изпревари кръг преди края. И двата тима събраха по 31 точки, като поради по-лошите индикатори в директните дуели Верона остава в зоната на изпадащите, до момента в който Специя е над чертата. 

През първото полувреме голове не паднаха, а в 61-ата минута Адолфо Гаич, който беше заменил Мигел Велосо единствено преди две минути, откри резултата. Аржентинецът се възползва от неприятно избита топка от Гулиелмо Викарио след удар на Сирил Нгонге и прати топката във вратата. 

В 79-ата минута гостите желаеха дузпа за нарушаване против Петър Стоянович, само че основният рефер Даниеле Чифи даде сигнал играта да продължи. Емполи съкруши своя хазаин в шестата минута на добавеното време. Тогава Стоянович проби отдясно и потърси далечния ъгъл, а след рикошет в Джакомо Маняни топката стана неспаяема за вратаря - 1:1. 

В последния кръг Верона ще се изправи против Милан на " Сан Сиро ", до момента в който Специя гостува на Рома. 

Емполи събра 43 точки след днешната среща и заема 14-о място във краткотрайното класиране. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР