Верона и Ювентус играят при резултат 0:1 в мач от

...
Верона и Ювентус играят при резултат 0:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Верона - Ювентус 0:1

Верона и Ювентус играят при резултат 0:1 в мач от 24-ия кръг на Серия А. В началото на второто полувреме Кристиано Роналдо (49) откри резултата. Двубоят на „ Антонио Бентегоди “ започва в 21:45 часа и Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно в дуела.

"Бианконерите " стартираха нападателно дуела и още във 2-ата минута Аарън Рамзи нахлу в наказателното поле и стреля в близкия ъгъл, само че Марко Силвестри мазета в ъглов удар. Две по-късно стражът на домакините улови след изстрел на Матайс де Лихт от въздуха.

Възпитаниците на Иван Юруч съумяха да противодействат на пресата на гостите и в 7-ата минута след осъществяване на ъглов удар Федерико Димарко стреля с глава, след което топката се отби от левия непряк дирек.

В 14-ата минута Федерико Киеза направи независим пробив по десния фланг, след което нахлу в наказателното поле и стреля по земя, само че Марко Силвестри внимаваше и избави. Минута по-късно Деян Кулушевски подаде към точката за осъществяване на дузпа към Адриен Рабио, само че французинът не съумя да нанесе добър изстрел и топката излезе в навън.

Верона съумя да придвижи играта в по-предни позиции и домакините погледнаха по-смело към вратата на Войчех Шчесни. Двата отбора заформиха здрава борба в централната част на терена и в тези минути липсваха рискове пред една от двете порти.

Двата отбора понижиха темпото в средата на първото полувреме, а от това пострада и качеството на игра. Главният арбитър Фабио Мареска постоянно накъсваше дейностите на терена с отсъждането на нарушавания.

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо бе изолиран в предни позиции и това принуждаваше португалецът да се завръща обратно, само че и това не водеше до рискове пред вратата на домакините.

"Бианконерите " започнаха по отличен метод второто полувреме. В 49-ата минута Ювентус откри резултата, откакто Аарън Рамзи подаде към Федерико Киеза в наказателното поле, а италианският национал продължи към нахлуващия на скорост Кристиано Роналдо. Португалецът незабавно насочи изстрел в долния десен ъгъл, реализирайки в мрежата на Марко Силвестри.

49’ |
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР