Верона и Болоня завършиха при равенство 2:2 в мач от

...
Верона и Болоня завършиха при равенство 2:2 в мач от
Коментари Харесай

Валентин Антов не игра при зрелищно равенство на Болоня

Верона и Болоня приключиха при тъждество 2:2 в мач от 37-ия кръг на Серия А. За гостите неизползвана запаса остана Валентин Антов.

Домакините стартираха чудесно дуела и откриха резултата още във 2-ата минута, когато Давиде Фараони се възползва от отличен пас и осъществя в левия ъгъл.

Гостите съумяха да притиснат противника си в идващите минути и в 32-ата минута Лоренцо Де Силвестри доближи до отбита топката в наказателното поле и осъществя невъзмутимо в долния ляв ъгъл.

Верона още веднъж бе на висота при започване на второто полувреме и за повторно излезе напред в резултата. В 53-ата минута Дарко Лазович центрира чудесно в наказателното поле, където Никола Калинич осъществя за повторно в мрежата на гостите.

Болоня още веднъж съумя да реагира и в осем минути преди края на дуела доближи до равенството. Родриго Паласио бе най-съобразителен в наказателното поле и красиво осъществя.

Двубоят нямаше значение за нито един от двата тима. Единствената конспирация бе опцията Болоня да измести Верона от десетата позиция. След поделянето на точките домакините останаха в Топ 10 с актив от 44 точки, до момента в който отборът на Валентин Антов е 11-и с 41.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР