Верижна катастрофа между два леки автомобила и автобус на пътническия

...
Верижна катастрофа между два леки автомобила и автобус на пътническия
Коментари Харесай

Рейс се блъсна в две коли и се вряза в ограда, има пострадал СНИМКИ

Верижна злополука сред два леки автомобила и рейс на пътническия превоз затовир кръстовището пред жп гарата и пристанището в Бургас. На място са пристигнали три коли за спешна помощ и две пожарни.

Пострадал е водачът на леката кола, който е откаран в болница.

От конфликта е провокирана щета и изтекло гориво докара до пожар на местопроизшествието. Пътническият рейс, с хора вътре, е навлизал от бул. „ Булаир “ в посока Автогара Юг. Точно пред основния вход на пристанището, където има светофари, е провокиран тройният конфликт на рейса с две други леки коли, заяви БНР.

„ От 1000 години приказваме, че това кръстовище не е вярно контролирано. Вижте с рейса какво стана, вижте индивидът къде лежи, варненска шкода. Автобусът мина със скорост “.

„ Автобусът просто не можа да вземе завоя, излетя от завоя, набра всички коли, които бях в близост и се спря и се заби в оградата на пристанищната администрация. Никой не съумя да рабере повода, просто внезапно излетя. В рейса нямаше толкоз доста хора, може би 6-7 души. Понеже тук е последна стопира и тук би трябвало да стопират, може би по тази причина нямаше толкоз доста хора “.

„ Днес през целия ден кракът ми се схваща и вместо спирачката натиснах газта и ги ударих. Не стопирах изобщо. Кракът ми се схвана. Онзи ден отново по този начин “, изясни водачът на рейса.

Той беше прегледан на място и е в положително положение. Пострадалият мъж от автомобила е контактен и е откаран в болница. Няма потърпевши пасажери.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР