Верижна катастрофа затруднява движението на АМ Тракия“, съобщиха от пресцентъра на Агенция

...
Верижна катастрофа затруднява движението на АМ Тракия“, съобщиха от пресцентъра на Агенция
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на АМ Тракия! Има ранени* СНИМКА

Верижна катастрофа затруднява придвижването на АМ „ Тракия “, оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/.  По непотвърдена информация към 17 часа са се сблъскали три коли, движещи се в посока Бургас. Според очевидци има ранени. На мястото има кола за спешна помощ и полиция.

Според информация от АПИ от 17:40 часа движението е краткотрайно лимитирано в дейната и изпреварващата лента при км 161 в посока Бургас. Трафикът в сектора се реализира в аварийната лента и се контролира от „ Пътна полиция “.

В 15:25 часа пък беше обявено, че придвижването по дейната и спешната лента при км 162 в посока Бургас е лимитирано. То беше възобновено в 18:00 часа. От коментири в обществените мрежи излиза наяве, че камион се е блъснал в спрял тир. По данни на пътуващи е имало затиснат водач.

Свързани ли са случаите, или има съвпадане на мястото, все още няма информация. От АПИ приканват водачите да карат с повишено внимание и съобразена скорост. 

Очаквайте детайлности!

ОБНОВЕНА: По първична информация произшествието е сред четири леки автомобила, съобщи Нова. Оказва се здравна помощ на трима души. Водачите са тествани за приложимост на алкохол, регистриран е негативен резултат.

Снимка: Emili Ilieva, Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg