Веригата за бързо хранене McDonalds временно затваря офиси в САЩ

...
Веригата за бързо хранене McDonalds временно затваря офиси в САЩ
Коментари Харесай

„McDonald's” готви съкращения в САЩ с цел голямо преструктуриране

Веригата за бързо хранене „ McDonald " s ” краткотрайно затваря офиси в Съединени американски щати тази седмица, до момента в който се приготвя да осведоми чиновниците си за съкращения в границите на по-широкообхватното преструктуриране на компанията, заяви „ Wall Street Journal ”.

Във вътрешен имейл, изпратен предходната седмица до чиновниците в Съединени американски щати и някои интернационалните чиновници, „ McDonald " s ” ги моли да работят от понеделник до сряда от у дома, с цел да могат да вземат решения за личния състав виртуално, се споделя в отчета. Не е ясно какъв брой чиновници ще бъдат съкратени.

" През седмицата след 3 април ще съобщим основни решения, свързани с позициите и числеността на личния състав в компанията ", се споделя в известието на основаната в Чикаго компания.

Макдоналдс помоли чиновниците да анулират всички персонални срещи с снабдители и други външни сътрудници в централата си, се споделя още в публикацията на „ Wall Street Journal ”.

През януари веригата за бързо хранене съобщи, че ще преразгледа числеността на личния състав в границите на обновена бизнес тактика, което може да докара до съкращения в някои области и до разширение на активността в други./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР