Веригата от състезания започва днес с едночасово състезание Assetto Corsa

...
Веригата от състезания започва днес с едночасово състезание Assetto Corsa
Коментари Харесай

2022 Mobileye GT World Challenge Europe Esports Championship стартира днес

Веригата от надпревари стартира през днешния ден с едночасово съревнование Assetto Corsa Competizione в Мизано, стартирайки първата от трите континентални серии Sprint, които би трябвало да се проведат през 2022 година

Групата от 48 сим състезатели от международна класа ще тестват уменията си на техническата италианска писта, където последователността се възнаграждава и нито една неточност не остава ненаказана. Списъкът за присъединяване е управляван от настоящия първенец от сериите Джеймс Болдуин, който ще пази короната си против публични водачи за електронни спортове на Ferrari, BMW и Lamborghini.

Звездата на Veloce McLaren към този момент знае по какъв начин да си свърши работата в Мизано. Миналогодишното съревнование беше с напрежение, в него Болдуин и Иймън Мърфи, приключиха първи и втори, трети остана Дейвид Тоница. В квалификациите за надпреварата 32 състезатели се събраха в границите на по-малко от една секунда и има всички учредения да чакаме яка битка довечера.

Състезанието в Мизано е планувано да стартира в 21:00 CEST и открива пет кръга на европейския сезон, който също ще се организира в Zandvoort (4 май), Nürburgring (8 юни), Hungaroring (6 юли) и Monza (3 август). Всеки от тях ще се организира в сряда вечер с задълбочено отразяване в разнообразни онлайн платформи, в това число стрийминг онлайн в каналите на SRO YouTube и Twitch, както и на страницата на SRO Esports във Фейсбук.

Организирана от SRO Motorsports Group и Ak Esports в партньорство с Mobileye, Fanatec, Kunos Simulazioni, Pirelli и The Sim Grid, поредицата употребява извънредно достоверната физика и несравнимия натурализъм на шофиране на Assetto Corsa Competizione. Кампанията за 2022 година ще включва нови коли GT3 от Audi и BMW, като виртуалната серия ще бъде изцяло настояща с нейния еквивалент в действителния свят.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР