Веригата концептуални фитнеси Next Level обяви начало на своята кампания

...
Веригата концептуални фитнеси Next Level обяви начало на своята кампания
Коментари Харесай

Красив ум в красиво тяло с нова спортна платформа

Веригата концептуални фитнеси Next Level разгласи начало на своята акция „ Красив разум в красиво тяло “. Тя ще обезпечи поддръжка на всеки, който желае да пребори провокациите пред тялото и мозъка ни, наложени от „ новото обикновено “. Next Level са известни с многокомпонентните тренировки Les Mills, налични единствено в техните зали и от дълго време известни като обичана интензивност на доста звезди по света.
 Красив разум в красиво тяло с нова спортна платформа

Това, което отличава концепцията на Les Mills е освен комбинацията от придвижвания и другия вид натовареност. Те се съпровождат от специфична хореография и подбрана музика, която цели да стимулира, въодушеви и въздейства както на физическото, по този начин и на менталното прекарване.

Именно за това от Next Level започват нова самодейност, която за следващ път ги отличава от класическото схващане за фитнес зала – посредством физическа интензивност да подобрят менталното здраве на българина.
 Красив разум в красиво тяло с нова спортна платформа

„ ​Изолацията и напрежението в нея, без опция за добра физическа интензивност, потискат имунната система. По този мотив има и изявления в „ Медикъл експрес”, които дават ясна причинност сред неналичието на обществена и физическа интензивност с повишението на „ Ц” реактивният протеин (CRP), който е обвързван с възпалителните процеси в тялото. Същевременно понижават и равнищата на Т и В лимфоцитите.

​Затова, всяка една подготовка, която учестява сърдечния темп и покачва дихателния потенциал, ни разрешава да почистим биохимията на напрежението и да освободим всеки орган и система за оптимално действие. Груповите тренировки въздействат позитивно, поради няколко съществени фактора: от една страна, ние се усещаме част от група, което е обвързвано с доста значимата ни нужда да имаме принадлежност, да сме признати. Това дава успокоение и чувство за справяне. Задействат се и огледалните неврони, в процесите на синхронност, без значение дали танцуваме или изпълняваме дружно идентични извършения. Чрез тях ние учим, свързваме се, развиваме се, ставаме по-добра своя версия. Всичко това дава чувство за пълноценност, а в случай че се върнем на биохимията и по този начин нужният ни за добър прочувствен декор серотонин и допамин.

​Когато сме изчистили тялото от токсичността на напрежението, когато сме съумели да се синхронизираме, посредством упражненията и придвижванията с хората от групата, когато сме изпитали наслада от триумфа си в залата, можем да се концентрираме по-добре, да помним по-добре и да сме по-креативни. Без спорта въртележката на напрежението ни кара единствено да се отбраняваме и да не виждаме детайлите и опциите “. споделя Ани Владимирова, психолог и съветник на акцията.

Владимирова дава за образец и проучването на университетите в Есекс и Кеймбридж, в което са взели участие над 10 хиляди лица. То потвърждава, че физическата интензивност работи удобно освен на общото физическо положение, само че и на душeвността. Учените изследват прочувственото положение на всеки един участник след извършени тренировки. Колкото по-активен физически е участникът в проучването, толкоз по-положителен е прочувственият му декор. Като тази наклонност се задържа дълго напред във времето, съпоставено с лица, които не спортуват.

„ Допълнително ни е нужно постоянството и поредност. Те водят до доста повече успешност, в сравнение с, в случай че залагаме единствено на дадености или гений. В този смисъл, спортът е най-хубавата инвестиция във връзка с здравето ни, на бизнеса и финансите ни, и за връзките ни.”, добавя психологът.

В Next Level хората могат да открият разнообразни групови тренировки, както под емблемата Les Mills, по този начин и класическите йога, зумба, бели денс, канго. Така да вземем за пример, LES MILLS TONE™ е подобаваща „ фитнес терапия “ перфекционисти, които обичат да държат всичко под надзор. Програмата дава оптималната композиция от три типа тренировки - цялостна силова за междинна част на тялото и кардио. Предизвикателната композиция от функционална подготовка, като клякания и напади, е съчетана с извършения благодарение на лост и дребни тежести. Всичко това оказва помощ да се усили сърдечната периодичност и да се премине незабелязано към идващото равнище. Тъй като хореографията е лесна за следване, всеки се усеща сполучлив и в повсеместен надзор.

BODYCOMBAT® пък е подобаваща за хора, които изживяват burn out или мъчно намират салдото сред работата и персоналния живот. Тя съставлява смесена подготовка, въодушевена от бойните изкуства, под акомпанимент на мотивираща и енергизираща музика.
 Красив разум в красиво тяло с нова спортна платформа

Йога практиките са идеални за тези, които имат повече сила и елементарно губят фокус. Те успокояват мозъка, учат ни на централизация, вътрешна естетика и мир. Мотивацията идва от предизвикването на вашите физически и умствени граници.

Ако локдауна, изолацията и лимитираните обществени контакти са ви предизвикали загуба на убеденост и самочувствие, то за вас определeно е уместно нещо динамично като зумба или бели денс. Това е съвършената композиция от елементарни, само че доста горещи танцови придвижвания с най-новата музика, при които фокусът е повече за развлечение, в сравнение с за съвършено показване. Танците постоянно усъвършенстват настроението без значение от уменията и опита.

„ Красив разум в красиво тяло “ ще се развива на два стадия. В първия, чрез онлайн основана платформа, хората ще могат да изградят собствен профил, да научат повече за своето положение и да схванат коя стратегия е най-подходяща за тях. Във втората фаза ще получат и персоналното отношение във всички зали на Next Level и ще бъдат стимулирани усъвършенстват да резултатите си и да не се отхвърлят.

Всички, които попълнят анкетата, ще получат безвъзмездни тренировки от програмата, подобаваща за тях. Освен това имат шанса да завоюват самостоятелен онлайн сеанс със експерт от екипа на Ани Владимирова за спомагателна поддръжка и лични насоки. Предвидени са и онлайн семинари, както и събития онлайн, които ще се осъществят, щом ситуацията го разреши.

Очаква се платформата да стартира работа през февруари, като от Next Level се надяват тогава да могат да отворят и вратите си още веднъж за визити.

За повече информация следeте профилите на Next Level във Фейсбук и Instagram, както и на https://www.nextlevelclub.bg/.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР