Веригата хипермаркети ще предложи богат асортимент, удължено работно време и

...
Веригата хипермаркети ще предложи богат асортимент, удължено работно време и
Коментари Харесай

Три дни с големи Black Weekend намаления в Технополис

Веригата хипермаркети ще предложи богат подбор, удължено работно време и доставка до 14 дни
За поредна година веригата за бяла, черна и офис техника „ Технополис “ ще зарадва клиентите си с горещи Black Weekend оферти. Намаленията ще бъдат дейни в хипермаркетите и онлайн от 19 ноември, сутринта, и ще доближават до -40% за избрани артикули. Любителите на техниката ще имат разполагаем цели три дни, до 21 ноември, с цел да се възползват от атрактивните цени и да се приготвят с дарове за празниците или да обновят уредите в дома и офиса.

„ Технополис “ ще отговори на упованията на потребителите с разнородни предложения от всички продуктови категории и над 1 000 000 продукта на склад. За облекчение на клиентите, пазаруващи във физическите магазини, всички хипермаркети „ Технополис “ ще бъдат отворени с удължено работно време. Въпреки големия брой предстоящи онлайн поръчки, доставките ще бъдат проведени до 14 дни. Клиентите, които желаят да съкратят времето за доставка на половина, могат да заявят да получат стоката в магазин по техен избор в период до 7 дни.

Сред най-атрактивните Black Weekend находки в „ Технополис “ са 42-инчов LCD Full HD тв приемник JVC на специфична цена 399 лева и преносим компютър Lenovo с 15-инчов FHD IPS екран, процесор Intel Pentium Gold 7505 и с операционна система Windows 10 за 989 лева Интерес съставляват и пералня Candy с потенциал 7 кг, 1200 оборота/мин. и 5 години гаранция, единствено за 397,49 лева и отвесна 2 в 1 прахосмукачка Black&Decker за бързо и елементарно разчистване на дома, със 100 лв. отстъпка и последна цена 99,99 лева Чудесен избор е и тротинетка Xiaomi с 8,5 цола пневматични гуми и оптимален пробег до 30 км, единствено за 799,99 лева

Потребителите, които възнамеряват обновяване на дома си, могат да се възползват от Black Weekend понижения и в хипермаркети за дома и градината „ Практикер “. Офертите доближават до -50% за избрани артикули и ще бъдат годни от 19.11 до 21.11.2021 година в магазините и онлайн.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР