Веригата бензиностанции OMV отбелязва 20 години от откриването на първия

...
Веригата бензиностанции OMV отбелязва 20 години от откриването на първия
Коментари Харесай

OMV празнува 20 г. успехи на българския пазар

Веригата бензиностанции OMV отбелязва 20 години от откриването на първия си обект в България. Празникът минава под мотото „ OMV – 20 години повече от бензиностанция “.

До момента веригата разполага с 94 бензиностанции в страната. Със своя пазарен дял компанията се подрежда измежду най-големите вложители в страната, като OMV България е вложила близо 400 милиона лв.. В обектите на OMV България работят повече от 1400 души, а за последните 20 години компанията е основала към 20 000 работни места в личната си верига и сътрудниците.

През своята 20-годишна история OMV България постоянно е била отдадена на обществено значими дела, в това число запазване на околната среда, поддръжка за деца в неравностойно състояние, както и доста други. Компанията взе участие интензивно в локални начинания във всички райони на страната. Това заляга и като един от главните бизнес правила на OMV за грижа и отговорност към природата и обществената среда.

Като част от корпоративната си обществена политика, OMV България поддържа голям брой благотворителни организации и разнообразни дела, като „ SOS Детски селища “, „ Карин дом “, и други начинания. Общата стойност вложена в разнообразни общественозначими планове за тези 20 години е почти 6 милиона лв..

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР