Верен на своя откривателски дух, Huawei и тази година ще

...
Верен на своя откривателски дух, Huawei и тази година ще
Коментари Харесай

„Неоткритата красота“ е мотото на фотографския конкурс на Huawei за лято 2019

Верен на своя откривателски дух, Huawei и тази година ще продължи да предизвиква своите консуматори да излязат от удобната си зона и да се впуснат в странствуване към непознатото.
Тазгодишният летен районен фотографски конкурс на Huawei InFocus Awards е под надпис „ Неоткритата хубост “ (#undiscovered). Kонкурсът дава опция на надарени фенове на фотографията от Централна, Източна и Северна Европа да покажат най-хубавите си фотоси и видеоклипове, снимани с Huawei в 6 разнообразни категории. Гласуването за най-хубавите произведения ще продължи до 18 август на формалния уебсайт на състезанието Huawei InFocus Awards. Внимателно подбрано жури, включващо специалисти и известни фотографи от целия свят, ще дефинира най-хубавата творба.
Да откриеш неоткритото
Природата и нейната непредсказуемост постоянно са вдъхновявали хората, които са се опитвали да запечатат нейната уникалност, само че светът е цялостен с невероятни места. С плана си „ Неоткритата хубост “ Huawei ни демонстрира, че хубостта е на всички места към нас и с помощта на телефони като Huawei P30 Pro запечатването на скъпите мигове е единствено на една ръка разстояние.

Единственото, от което феновете имат потребност, с цел да уловят незабравимия миг в фотография или видео, е смарт телефон като Huawei P30 Pro и своето въображение.

Конкурсът има за цел да въодушеви хората да потърсят тези скрити кътчета, които не са известни туристически местоположения и които не са били заснемани досега. Huawei предизвиква потребителите да се вглеждат повече в това, което ги заобикаля, с цел да открият хубостта и магията в хора и моменти, които другояче биха пропуснали. Предлагаме ви видео, което е напълно снимано с този смарт телефон и демонстрира хубостта на света. Цветовете, детайлите и невероятната хубост на тези места бяха уловени в това писмено видео, което е напълно снимано с Huawei P30 Pro и дава опция на всеки да се почувства изобретател и да се допре до тайнството на природата:


  InFocus Awards със особено партньорство с TripAdvisor
Страстта към търсенето на красиви непопулярни места и проявлението на към този момент познати такива в нова светлина е повода и за партньорството на Huawei с TripAdvisor – един от най-големите интернационалните уеб сайтове за шерване на информация и мнения за пътешествия. Платформата за феновете на пътуванията разрешава елементарно да откриеш страхотни нови места и да ги споделиш със света, което съответствува идеално с концепцията на Huawei InFocus Awards 2019.
Технологиите ти оказват помощ да откриеш красотата…
Huawei постоянно е вярвал, че фотографията и видеографията би трябвало да са налични за всеки, който има нюх към детайла и желанието да открива нови и красиви неща. Със своята P серия и най-много флагмана P30 Pro, Huawei дава отговор на потребностите на феновете на мобилната снимка и им разрешава да основават в действителност впечатляващи фотоси и видеа, които не отстъпват по нищо на експертите. Това в допълнение с дълготрайното партньорство с реномирания производител на камери Leica и четворната камера на P30Pro вкарва нови правила в мобилната снимка.
Покажи своите фрагменти и завоюва награди
Фотографският конкурс на Huawei е в своя кипеж и всеки в България може да взе участие. Страната ни предлага доста скрити кътчета, които са познати на малко на брой. Открий тези места и ги запечатай със своя смарт телефон Huawei. Големият победител в състезанието ще получи модерния преносим компютър Huawei MateBook 13, смарт часовника Watch GT и 10 хиляди евро, както и ваучер за 250 $ за Trip Advisor. Снимката му ще бъде показана и за седмица на формалната страница на TripAdvisor в Швеция, Полша, Дания, Австрия, Норвегия, Финландия, Чехия, Гърция, Унгария, Израел, Сърбия, Словакия и Турция.

Победителите във всяка категория ще получат Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro, 2000 Евро и Trip Advisor ваучер за 250 $. Завършилите на второ място в другите категории ще получат Huawei P30 Pro, а тези на 3-то – Huawei P30.

Победителят от категорията „ премия на публиката “ ще получи Watch GT и Huawei P30 Pro.

Пълната информация за Huawei InFocus Awards можете да намерите на http://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/bg/
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР