Veolia, световният лидер за услуги и технологични решения в областите

...
Veolia, световният лидер за услуги и технологични решения в областите
Коментари Харесай

VEOLIA пое управлението на сграда на годината: А3 – Advanced Architecture Apartments


Veolia, международният водач за услуги и софтуерни решения в областите сила, вода и боклуци, и Управителния съвет на постройка А3 – Advanced Architecture Apartments, оповестиха публично своето съдействие в областта на Фасилити мениджмънта (Facility Management).

Цялостната конструкция „ Интегриран фасилити мениджмънт “ на Veolia включва даване на услуги като непрестанен надзор на достъпа до постройката и защита, домоуправител, разчистване и снегопочистване, поддръжка на зелени площи, пожароизвестяване и пожарогасене, поддръжка на асансьори и всички други услуги нужни за безпроблемното действие на постройката.

Услугата, предоставяна от Veolia, обезпечава цялостния комфорт, сигурността и сигурността на жителите на постройката.

Сред изгодите, които те получават от Veolia, са обединен контакт при зародили въпроси и проблеми и 24/7 потребителски център, с опция за незабавна спешна реакция от механически екип при положение на потребност.

Мултифункционална постройка „ А3 “ или Advanced Architecture Apartments е забавна жилищна постройка с неповторима модерна архитектура и интериор, ситуирана на бул. България, гр. София. Локацията на постройката хармонично вписва обекта в подтекста на средата, в която е разположен, сред две насочни точки – планината и градът. Успешната композиция сред грациозен образ, функционалности и пейзажната картина носят на постройката две оценки през 2017 година. Първото е за „ Иновативна жилищна постройка “, в резултат на високия професионализъм в конструирането ѝ, а второто – Сграда на годината в категорията „ Награда на публиката “.

Част от другите клиенти във Фасилити Mениджмънт портфолиото на Veolia са Panorama Sofia, Sofia Park Villas и Residential Park Sofia, притежател на приз и отличие в категорията " Жилищни комплекси от многофамилни сгради” по време на националния конкурс „ Сграда на годината 2017 “, както и доста други планове в разнообразни пазарни сегменти.

В България, Veolia предлага решения, ръководи контракти и развива активност в следните области: произвеждане на топлинна и електрическа сила, употреба и техническа поддръжка на редица здания, центрове и комплекси, Фасилити мениджмънт, енергийна успеваемост, когенерация и консолидиране на възобновими енергийни източници; усъвършенстване на механически, стопански и екологични индикатори на съоръжения; енергиен мениджмънт и консултантски услуги; енергийни спестявания с обезпечен резултат и успеваемост, които директно способстват за устойчивото развиване и конкурентоспособността на своите клиенти.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР